13-10-2014, 19:10 | #1 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Hemsball 1.Kademe Antrenörlük Kursu
Reklam Alanı
23 EKİM-3 KASIM 2014 HEMSBALL 1.KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU İSTANBUL 23 Ekim-3 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul da Hemsball 1. Kademe Antrenörlük Kursu açılacaktır. Kurs 23 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 da İstanbul Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde başlayacaktır. Kursumuz uygulama ile başlayacaktır. Tüm kursiyerler 23 Ekim 2014 tarihinde kursa katılacaktır. ‘’HER KURSİYER HEMSBALL OYUN TAKIMINI KENDİSİ TEMİN EDECEKTİR’’ KURS YERİ: İstanbul (Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü) Not: Kursa katılacak adayların, http://www.hissicil.net/sicil/BasvuruIslemSelf.php adrsinden Online Ön Kayıt (Ön Kayıt Formu Bölümünden) oluşturmaları gerekmektedir. Kayıttan sonra size verilecek olan 4 haneli şifre ile başvurunuzu takip edebilirsiniz. Ayrıca; Not: Kurs ücreti yatırma dekontlarını 22 EKİM 2014 tarihi mesai bitimine kadar federasyona faks yolu ile iletmeleri zorunludur. FAKS NUMARASI: 0(312) 309 29 97 İRTİBAT TEL: 0(312) 311 62 17 Not: Kursa katılacak adaylar GARANTİ BANKASI ANKARA ANAFARTALAR CADDESİ ŞUBESİ TR37 0006 2000 7110 0006 2977 17 nolu hesaba
FAKS NUMARASI: 0(312) 309 29 97 *************************** ANTRENÖR EĞİTİM KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILACAK KOŞULLAR EN AZ LİSE VEYA DENGİ OKUL MEZUNU OLMAK. GÖREVİNİ DEVAMLI YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK AKIL HASTALIĞI İLE MALUL OLMAMAK, TAKSİRLİ SUÇLAR HARİÇ OLMAK ÜZERE, ALTI AYDAN FAZLA HAPİS YA DA AFFA UĞRAMIŞ OLSALAR BİLE, DEVLETİN ŞAHSİYETİNE KARŞI İŞLENEN SUÇLARLA, ZİMMET, İHTİLAS, İRTİKAP, RÜŞVET, HIRSIZLIK, DOLANDIRICILIK, SAHTECİLİK, İNANCI KÖTÜYE KULLANMA, HİLELİ İFLAS GİBİ YÜZ KIZARTICI VEYA ŞEREF VE HAYSİYETİ KIRICI SUÇTAN VEYA İSTİMAL VE İSTİHLAK KAÇAKÇILIĞI HARİÇ KAÇAKÇILIK, RESMİ İHALE VE ALIM SATIMLARA FESAT KARIŞTIRMAK, DEVLET SIRLARINI AÇIĞA VURMAK SUÇLARINDAN DOLAYI TECİL EDİLMİŞ OLSA DAHİ CEZA ALMAMIŞ OLMAK, 18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMAK, 7/1/1993 TARİHLİ VE 21458 SAYILI RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANAN GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AMATÖR SPOR DALLARI CEZA YÖNETMELİĞİ VE HAZIRLANACAK FEDERASYON DİSİPLİN TALİMATINA GÖRE SON ÜÇ YIL İÇİNDE BİR DEFADA ALTI AYDAN FAZLA VE/VEYA TOPLAM BİR YILDAN FAZLA CEZA ALMAMIŞ OLMAK. İSTENEN BELGELER
MUAFİYET DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ (DAHA ÖNCE ANTRENÖRLÜK BELGESİ ALANLARA) MASÖRLÜK BELGESİ ALANLAR İÇİN -GENEL ANTREMAN BİLGİSİ -SPOR PSİKOLOJİSİ -SAKATLIKLAR ve İLK YARDIM STEP AEROBİK ANTRENÖRLÜK BELGESİ ALANLAR İÇİN -GENEL ANTREMAN BİLGİSİ -SPOR PSİKOLOJİSİ -PSİKOMOTOR GELİŞİM -ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ -BECERİ ÖĞRENİMİ -YETENEK SEÇİMİ -SPORDA YÖNETİM ve ORGANİZASYON FİTNESS ANTRENÖR BELGESİ ALANLAR İÇİN -GENEL ANTREMAN BİLGİSİ -SPOR PSİKOLOJİSİ -PSİKOMOTOR GELİŞİM -ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ -BECERİ ÖĞRENİMİ -YETENEK SEÇİMİ -SPORDA YÖNETİM ve ORGANİZASYON DERSLERİNDEN MUAF SAYILIR.. http.//www.his.gov.tr e-posta: bilgi@his.gov.tr ADRES: SGM Ulus İş Hanı A-Bllok Kat: 2 No 210 Ulus/ANK. TEL: (0312) 311 62 17 FAKS : (312) 309 29 97 Not: Kursa katılacak adayların, http://www.hissicil.net/sicil/BasvuruIslemSelf.php adrsinden Online Ön Kayıt (Ön Kayıt Formu Bölümünden) oluşturmaları gerekmektedir. Kayıttan sonra size verilecek olan 4 haneli şifre ile başvurunuzu takip edebilirsiniz. Ayrıca; Not: Kurs ücreti yatırma dekontlarını 22 EKİM 2014 tarihi mesai bitimine kadar federasyona faks yolu ile iletmeleri zorunludur. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
1kademe, antrenörlük, hemsball, kursu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|