![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
sizlere birkaç sorum olacakı. ben sınıf öğretmeniyim ama yakşalık olarak 15 yıl futbol oynadım ve TFF C belgesine sahibim. okulumda bir adet halısaha var. ben burada halk eğitim destekli futbol kursu açmalaıyım fakat bu konuda nasıl başvuru yapılır bilemiyorum. 1 : haftada 10 saat açabilir miyim? 2: okullar hayat olsun projesinden açarsam 120 saat bitince kurs bitecek mi tekrar açabilecek miuyim? 3 : haayt boyu öğrenme adı altında mı açmam gerekiyor ? 4 : bir yılda toplam kaç saat kurs açabilirm 5 : buy kurslara yazın da devam edebilir miym ? kafamda şöyle bir plan olduğu için yazın da kurslara devam etmek istiyorm. okulum akademik başarı yönünden çok alt seviyede o yüzden sporda en azından bir şeyler başarabilirler diye düşünüyorum ve bağlı olduğum ilçeye de alt yapı için oyuncu kazandırmak için bir oyuncu havuzu oluşturmak istiyorum. bana bu konularda açıklayacı bilgiler verirseniz sevinirim bir de şu modülü bıldum ama benimle ilgisi var mı bilmiyorum http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogr...foet/foet.html |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
eğitim, futbol, halk, kursu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Badminton halk eğitim kursu | aramis | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 2 | 28-07-2019 14:06 |
Halk Eğitim Merkezi Futbol Egzersiz Planı | webkerem | Halk Eğitim Merkezi Kurs Planları | 5 | 24-11-2015 00:26 |
futsal halk eğitim kursu | yasin5879 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 3 | 13-12-2014 15:37 |
halk eğitim basketbol kursu | cansu pınar | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 3 | 18-09-2013 13:54 |
Halk eğitim kursu | deryasin | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 18-09-2013 11:01 |
Reklam Alanı |