[FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2]Hocam tam manasıyla böyle bir şey yok arkadaşlar[/SIZE] OKUL [SIZE=2]SPOR FAAL[/SIZE][SIZE=2][FONT=Times]İ[/FONT]YETLER[FONT=Times]İ[/FONT] Y[FONT=Times]Ö[/FONT]NETMEL[/SIZE][FONT=Times][SIZE=2]İĞİ[/SIZE] [FONT=Arial]nin 1.maddesine istinaden böyle bir şey istiyorlar. Bunu da şuan için hiç karşılamadı :) Biz siteden hep söylüyoruz Spor ödeneği hocam bu işin tek çözümü spor ödeneği. Bir iki hafta sonra bu işi için yayın yapmaya başlayacağız hocam. Beklemedeyiz. [/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times][FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Times][SIZE=3][FONT=Arial][B]MADDE 1 [/B][B][FONT=Times]–[/FONT][/B][B] [/B](1) Bu Y[FONT=Times]ö[/FONT]netmeli[FONT=Times]ğ[/FONT]in amac[FONT=Times]ı[/FONT], Mill[FONT=Times]î[/FONT] E[FONT=Times]ğ[/FONT]itim Bakanl[FONT=Times]ığı[/FONT]na ba[FONT=Times]ğ[/FONT]l[FONT=Times]ı[/FONT] b[FONT=Times]ü[/FONT]t[FONT=Times]ü[/FONT]n e[FONT=Times]ğ[/FONT]itim ve [FONT=Times]öğ[/FONT]retim kurumlar[FONT=Times]ı[/FONT]n[FONT=Times]ı[/FONT]n yurt i[FONT=Times]ç[/FONT]i ve yurt d[FONT=Times]ışı[/FONT] spor faaliyetlerinin programlanmas[FONT=Times]ı[/FONT], beden e[FONT=Times]ğ[/FONT]itimi ve spor faaliyetleri esaslar[FONT=Times]ı[/FONT]n[FONT=Times]ı[/FONT]n tespit edilmesi, okullar aras[FONT=Times]ı[/FONT] spor yar[FONT=Times]ış[/FONT]malar[FONT=Times]ı[/FONT]n[FONT=Times]ı[/FONT]n y[FONT=Times]ü[/FONT]r[FONT=Times]ü[/FONT]t[FONT=Times]ü[/FONT]lmesi, yar[FONT=Times]ış[/FONT]malara ait ara[FONT=Times]ç[/FONT], gere[FONT=Times]ç[/FONT] ve benzeri ihtiya[FONT=Times]ç[/FONT]lar[FONT=Times]ı[/FONT]n sa[FONT=Times]ğ[/FONT]lanmas[FONT=Times]ı[/FONT], beden e[FONT=Times]ğ[/FONT]itimi ve spor [FONT=Times]ç[/FONT]al[FONT=Times]ış[/FONT]malar[FONT=Times]ı[/FONT]n[FONT=Times]ı[/FONT] yapacak ki[FONT=Times]ş[/FONT]iler ile spor faaliyetlerine kat[FONT=Times]ı[/FONT]lacaklarla ilgili usul ve esaslar[FONT=Times]ı[/FONT] belirlemektir.[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[URL="http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131105-18.htm"][FONT=Arial][SIZE=3]http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131105-18.htm[/SIZE][/FONT][/URL]