|
26-09-2007, 18:58 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
2007-2008 e?itim dönemine, Muradiye Ylçesi’nin 5 bin nüfuslu Ünseli Beldesi’ndeki 161 ö?renci, belediye binasynda ba?lady. Belediye hizmetleri için 2005 yylynda yaptyrylan 3 katly binanyn iki katy ihtiyaçtan fazla olunca AKP’li Belediye Ba?kany Mustafa Ynci, bo? kalan bu katlaryn lise yapylmasy için giri?imde bulundu. Beldede büyük bir ihtiyaç olan tek lisenin belediye binasy içinde açylmasyna da bakanlyk onay verince odalar synyflara çevrildi. Belediye hizmetleriyle birlikte e?itim hizmetinin verildi?i binada hem ö?renciler hem de personel oldukça memnun. Emekli ö?retmen olan AKP’li Belediye Ba?kany Mustafa Ynci, ö?renci sesleri arasynda hizmet vermenin kendisine ayry bir mutluluk verdi?ini ve i?e daha çok motive oldu?unu söyledi. Binada aile ortamynyn oldu?unu söyleyen Ynci, “Eski ö?retmenlik günlerim aklyma geliyor. Syk syk ö?rencilerle bir araya gelip sohbet edip sykyntylaryny dinliyorum. Çocuklaryn binada ve bahçede oynayyp ba?ry?malary ho?uma gidiyor” dedi. KIZ Ö?RENCY SAYISI DA ARTTI E?itime yapylan hizmetin her ?eyin üstünde oldu?unu belirten Ba?kan Ynci, ö?rencilere bir belediye personeli gibi davrandyklaryny ve her gün sabah ö?rencilerin evlerinden belediye otobüsüyle alynyp, okula getirildi?ini, ders çyky?y da evlerine byrakyldy?yny söyledi. Okulun her türlü ihtiyacyny kar?yladyklaryny da ifade eden Ynci, lisenin beldeye yakyn olmasy nedeniyle okuyan kyz ö?renci sayysynda arty? oldu?una dikkat çekerek, “En yakyn lise beldeye 20 kilometre uzaklyktaki Erci? Ylçesi’ndeydi. Bundan dolayy belde halky kyzlaryny okula göndermiyordu. Ancak ?imdi kyz ö?renci sayysynda büyük bir arty? var. Daha önce 10 kyz ö?renci liseye giderken, ?imdi bu sayy 50’ye yükseldi. Bu da ayryca bir mutluluk veriyor” dedi. Belediye binasynda ö?renciler ve personel büyük bir uyum içinde çaly?yyor. Belediyenin okula tahsis etti?i hizmetli camlary yykarken, ö?renciler de fyrçalarla synyflary ve merdivenleri temizliyor. Kimi zaman da itfaiye ile temizlik yapylyyor. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
gerçekten, ilginç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|