08-11-2008, 01:19 | #161 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Sevgili arkadaşlar ben de Harran Ünv.Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunuyum.Urfalıyım ve şuanda Mersin/Tarsus Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda görev yapmaktayım. Tarsus tan hepinize kocaman sevgiler,selamlar... Osman PAYIK |
Reklam Alanı |
08-11-2008, 23:53 | #162 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
emegi geçen herkese tesekkurler. |
14-11-2008, 21:55 | #163 |
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben zeynep yavuz selçuk üniversitesi 2000 mezunuyum yeni üyelerdenim siteyi hazırlayanların eline sağlık fazlasıyla yararlanıyorumteşekkürler.Ramazan hocam merhaba ineboludan antalyaya geldim kendine iyi bak .
20-11-2008, 06:49 | #164 |
Yeni Üye
Sevgili Beden Eğitimi Hocaları,
Sizlere ulaşabileceğim bir site bulduğum için çok sevinçliyim. İzninizle sizlere kendi spor sitemi tanıtmak istiyorum. www.sporstudyosu.com Siteye bir kere tıklar iseniz, ne yapmak istediğimizi anlarsınız, amacımız sporu en güzel şekilde tanıtmak, yansıtmak. Farkımızı çok kısa sürede anlayacaksınız. Eğer bize katılmak isterseniz lütfen benimle iletişime geçiniz. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var, sporu bilen insanlar sizlersiniz. Ben okul takımında basket oynar iken, beden hocası toplar kaybolur endişesi ile bize öğlen tenefüsünde top vermezdi. O zaman haklı bile bulurduk, okulun demirbaşı kaybolmasın diye yapıyordu. Büyüyünce anladık ki, çok mu zordu, senede cebinden iki top almak, bizlerden para toplasa bile razıydık. Ayıptır söylemesi İstanbul Nişantaşı'nda okuyorduk o zamanlar. Herkesin top alacak parası vardı. Ama beden dersine memur zihniyeti ile gelip, yıllarca bize turnike attıran, okul takımı kaybedince de bize bağıran bir hocamız varmış ..Yıllar geçince, dünyayı tanıyınca anladık ne olduğunu...Benim endişelerimi anlayanlar ve spor yazımına katkıda bulunmak isteyenler lütfen temasa geçsin. Adım Alper Ecevit. 26 yaşındayım Amerikada doktora yapıyorum. Tüm hocalarıma sevgi ve saygılarımla, |
20-11-2008, 14:28 | #165 |
Yeni Üye
mrh ben zeynep 2006 inönü ünv mezunum şuan ağrı patnosta görev yapmaktayım siteyi hazırlayan malatyalı hemşehrilerimin ve diğer hocalarımın eline sağlık benim gibi yeni başlayanların işine çok yarıyor
|
20-11-2008, 22:34 | #166 |
Yeni Üye
NİĞDE BESYO 2003 MEZUNU YOK MU? ARKADAŞLARIMI BEKLİYORUMFATİH TURGUT SAMSUN |
21-11-2008, 21:03 | #167 |
Yeni Üye
Selamun Aleyküm ben Bayburtluyum 17 yaşındayım aydıntepe çok programlı lisesinde 11-tm-a sınıfındayım.Amacım başta hayırlıbir kul olmak sonra adam olmak sonra beden eğitimi öğretmeni olmak.
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...ID=35109#35109 |
21-11-2008, 22:43 | #168 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Sevgili Müjdat, aşağıda verdiğim forumu incelerseniz, besyo sınavları ile ilgili tüm yanıtları alacaksınız. BESYO ve Antrenörlük Özel Yetenek Sınavları BESYO ve Antrenörlük Bölümlerinin Sınav Tarihleri, Sınav Sistemleri, Kitapcıkları ve Dahası |
26-11-2008, 17:21 | #169 |
Üye
Merhaba,ben tüm sitelere kendi adımla giriyorum.
Binali hocama da açıklamıştım.Bu siteyi tesadüfen keşfettim.Çok yararlanıyorum.Ben öğretmen değilim. Muhasebe ile illgileniyorum.Öğretmenlerimize sonsuz sevgi ve saygım var.Onların emekleri hiç bir şekilde ödenmez.Konu için teşekkürler.
03-12-2008, 23:36 | #170 |
Yeni Üye
Ali ÇEVİK Niğde Üniv. Aksaray BESYO mezunuyum. K.Maraş Nurhak ilçesinde Nurhak ilköğretimde çalışıyorum. Osmaniyeliyim bu siteden çok faydalandım teşk ederim arkadaşlara
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dostlar, gelİn, kendİmİzİ, tanitalim |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|