18-12-2012, 22:23 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Fiziksel aktivite ve sağlıklı yaşam projesi
Reklam Alanı
* İLKOKULLARDA (1.2.3.4.SINIFLRDA) SINIF ÖĞRETMENLERİ MARİFETİ İLE ÖĞRENCİLERİN SADECE BOY VE KİLO ÖLÇÜMLERİ ALINARAK BELİRTİLEN WEB ADRESİNE GİRİLECEKTİR * ORTAOKUL VE LİSELERDE BOY,KİLO,ESNEKLİK TESTİ,MEKİK TESTİ,ŞINAV TESTİ,20 METRE MEKİK KOŞUSU TESTİ UYGULANARAK DEĞERLER GİRİLECEKTİR ÖLÇÜM SONUÇLARI http://ankara.meb.gov.tr adresinden >yürütülen çalışmalar >fiziksel aktivite projesi bölümüne girilecektir, diğer illerde varmı bu proje onu bilmiyorum değerli arkadaşlar yazının bir kısmını paylaştım , ankaradaki arkadaşlar bilgi sahibidirler mutlaka, 14 ocak 2013 tarihine kadar bu bilgilerin girilmesi isteniyor ... okul müdürleri şifreleri verecekmiş bizler girdiğimiz sınıflardaki öğrencilerin degerlerini sisteme girecekmişiz... bugün böyle bir yazı sunuldu bilgilerinize... |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aktivite, fiziksel, projesi, sağlıklı, yaşam |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|