01-04-2009, 19:04 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
yoksa başka bi oyuncunun mu vurması gerekir. a oyuncusu file tekrar a oyuncusu doğru mu. R mso-special-character: line-break"> R mso-special-character: line-break"> |
Reklam Alanı |
02-04-2009, 09:39 | #2 |
Üye
hocam sorunuzu anlamadım biraz daha açarmısın nasıl anlamadım fileden dönen toplarda tekrar 3 vuruş hakkımız olmaz karsı oyunculardan mudahala olmadıgı sürece.3 vurus hakkı doğarsa bütün oyuncular topa vurabılır.siz soruyu bıraz daha acın.ben yukardakı tanımnızdan a file tekrar a olmaz onu sölıyım ben topa vudum fileye takıldı dönüste tekrar vuramam baska ouncunun vurması lazım
|
02-04-2009, 10:16 | #3 |
Üye
hocam mesela blok yapan oyuncunun bloğu 3 vuruş hakkı içerisinde değil blok yapan oyuncu tekrar topa vurabilir.
benim sorduğum da tıbkı bunun gibi fileye çarpıp geri dönen top (tabi yere düşmediyse)3 vuruş hakkı içerisinde. diyelimki a takımının attığı topu b takımının 3 numaralı oyuncusu karşıladı top fileye çarptı oldu iki vuruş sonra üçüncü vuruş yine 3 numaralı oyuncu tarafından yapılabilir mi.yoksa aynı takımdan başka bi oyuncu mu vurmalı. (oyun kuralları) =MsonormalTable medium none; medium none; medium none; medium none; mso-table-layout-alt: fixed; mso-border-alt: solid text .5pt; 0cm 3.5pt 0cm 3.5pt; mso-border-insideh: .5pt solid text; mso-border-insidev: .5pt solid text" border=1> 0"> text 1pt dashed; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 435.85pt; 0cm; #ece9d8; : transparent; mso-border-right-alt: dashed text .5pt" width=581> 10.3 FİLENİN İÇİNDEKİ TOP /> 1; text 1pt dashed; 3.5pt; #ece9d8; 3.5pt; 0cm; #ece9d8; WIDTH: 435.85pt; 0cm; #ece9d8; : transparent; mso-border-right-alt: dashed text .5pt" width=581> 10.3.1 Filenin içine takılan top, takımın üç vuruş limiti içinde geri alınabilir<I mso-bidi-font-style: .[/I] |
02-04-2009, 13:06 | #4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
hocam servis atışından sonra top rakip sahaya geçtiğinde top fileye çarpıp geri dönmüşse topa son vuruşu yapan oyuncu topa müdehale edemez. eger aynı oyuncu topa vurursa çift vuruş verilir.topa son vuruş yapan oyuncunun dışında diğer oyuncular topa vurabilir. eger 3 vuruş ise hangi oyuncu temas ederse edsin dört vuruş verilir.
sizin sorduğunuz soru: diyelimki a takımının attığı topu b takımının 3 numaralı oyuncusu karşıladı top fileye çarptı oldu iki vuruş sonra üçüncü vuruş yine 3 numaralı oyuncu tarafından yapılabilir mi.yoksa aynı takımdan başka bi oyuncu mu vurmalı. sorunun cevabı: eger 3 numaralı oyuncu topu fileye çarptırmışsa 2.vuruşu 3 numaralı oyuncu yapamaz. yapsa bile çift vuruş kararı verilir. ayrıca top fileye çarptığında 2 vuruş olmaz sadece sahada bulununan oyuncuların teması vuruş olarak sayılır.sonuç olarak 3 numaralı oyuncu haricindeki oyuncuların topa vurma hakkı vardır. -10.3.1 Filenin içine takılan top, takımın üç vuruş limiti içinde geri alınabilir<I mso-bidi-font-style: .[/I] <I mso-bidi-font-style: bu konuyada açıklık getireyim.3 nolu oyuncu topa vurdu fileye takıldı 1 vuruş -bunun haricinde takımın 2 topu kullanma hakkına sahiptir.[/I] umarım yardımcı olmuştur.
filenin, içindeki, topsoru |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|