![]() |
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sayın hocalarım ve sevgili arkadaşlarım Ben Ankara Üniversitesi BESYO 3.sınıf öğretmenlik bölümü öğrencisiyim, bu siteyi hazırlayan va katkıda bulunan herkesin emeğine sağlık diyorum. Bilmiyorum yanılıyor muyum beni mazur görün ama sitede engellibireylerle ilgili hiç kaynak yok Ben öğretmen adayıyım sizler öğretmensiniz belki sınıflarınızda engelli öğrenciler var belki deilerdebeden eğitimi derslerinde bir kaynaştırma öğrencisi ile karşılaşabileceğiz Bizler potansiyel bir engelli adayıyız,engelli bir arkadaşımız olabilir,engelli bir çocuğumuz olabilir. Bizlerden bir engelli öğrenci ya da bir engelli grubun yarışmalara hazırlanması istenebilir Bir özel eğitim kurumuna tayinimiz çıkabilir. Bu alanda antrenörlük yapabiliriz. Peki engelli bireyler hakkında ne kadar donanıma sahibiz, böyle bir durumla karşılaşırsak ne yapacağımızı biliyor muyuz? O öğrencinin kenarda oturup dersi seyretmesine göz mü yumacağız yoksa arkadaşlarıyla birlikte onu da derse katmak için ne gibi çözüm yolları üreteceğiz? Ben elimden geldiği kadarıyla bu konuda döküman yollamaya gayret edeceğim, sizlerinde bu konudadesteğini bekliyorum Herkese şimdiden teşekkür ediyorum
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aŞalim, bİrlİkte, engellerİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |