![]() |
|
![]() |
#1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sevgili Arkadaşlarım-Meslektaşlarım, işte şimdi BİRLİK zamanı... Gelin bir kere olsun !!!TAM DESTEK!!! olalım, aynı adımı atalım!!! Kerem hocamızın başlatmış olduğu(Egzersiz Yapmıyorum,Takım Çıkarmıyorum,Dersime Sahip Çıkıyorum.)kampanyaya hepimiz katılalım... Sayımız 100 olunca ulusal Medya'ya taşıyacağız Siteye bakıyorumhergün 2000-2500 kişi giriyor ama henüz 70 kişiye ulaşamamışız!!! Yazık bize! Ayıp bize!... Lütfen hazıra konmayalım, herşeyi kabullenmeyelim!!! Pes etmeyelim!!!birbirimize sahip çıkalım, dersimize sahip çıkalım, nasıl bir GÜÇ olduğumuzu herkese kanıtlayalım..... Hadi Dostlar, siz de katkıda bulunun!!! Saygılarımla... Ahmet KÖSEOĞLU... HAKLISINIZ HOCAM. YAZAN FAKAT UYGULAMAYA GELİNCE ÜÇ KURUŞ PARA UGRUNA DESTEK VERMEKTEN ÇEKİNEN KORKAN MESLEKTAŞLARIMIZ VAR. UYUMAYIN UYANIN MESLEGİMİZ ELDEN GİDİYOR.GEÇ OLMADAN BİRLİK OLALIM , ADIYAMNDA GÖREV YAPAN ARKADAŞLARIMI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM VE KARARSIZ KALAN ARKADAŞLARA ÖRNEK OLMASINI ÜMİT EDİYORUM.
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dersime Sahip Çıkıyorum Yürüyüşü (Ben'de Ankara Güven Parkta Olacağım!!!) | webmaster | Eğitim Haberleri | 78 | 17-10-2009 20:05 |
Takım gibi takım!.. | adedeoglu | Basketbol | 1 | 17-08-2009 19:19 |
Çubukçu 76. Maddeye Sahip Çıktı | webceren | Eğitim Haberleri | 1 | 10-05-2009 00:07 |
Hakkınıza Sahip Çıkın Dilekçe Yollayın!!! | zolzy | İstek Bölümü | 1 | 06-07-2008 21:38 |
siteye sahip çıkma | selçuk | İstek Bölümü | 2 | 13-09-2007 00:47 |
Reklam Alanı |