Arkadaşlar özel bir okulda öğretmenim lise kısmında derse giriyorum haftada 18 olan ders saatim 8 saate düştü şimdi il lig heyetinin aldığı kararla bu sene ilimizden hiç takım çıkmayacak müsabakalara katılmayacağız ama devlette çalışan arkadaşlar egzersiz almaya devam edeceklermiş.Şimdi soruyorum size hem egzersiz alıp hem bu protestoya katılan arkadaşlar aldıkları egzersiz parasını vicdanlarına nasıl yedirecekler, benim gibi özel okulda çalışıpta sözleşmeleri haziran ayında yenilenen öğretmenler ne yapacaklar ben takım çıkartamıyorum deme lüksüne sahip değilim.Bu derslerin bir saate indirilmesi en az sizin kadar benimde canımı sıkıyor.Bu sene takım hazırlayacağım müracatımı da yapacağım ama gelin görün ki maç yapacak takımım olmayacak şimdi bunu bile bile öğrencilerimi maça hazırlar gibi hazırlayacağım.sonuç.............................l anet olsun demekten başka seçeneğim kalmıyor kusura bakmayın ama fazlasıyla canım sıkkın.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]