23-10-2008, 20:18 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Arkadaşlar bir ilçede çalışıyorum,öğretmen arkadaşların talebi üzerine halk eğitime bağlı step-aerobik kursu açtım,okullar arası maçlar yaklaşıyor egzersiz planımı da yeni verdim ilçe milli eğt. mdr. egzersizimi kabul etmedisaat olarak çok fazla oluyormuş,dikkat çekermiş,aynı zamanda ben bir bayanmışım ve bu kadar saat çalışmayı kaldıramazmışım 10 saat halk eğitim ,6 saat egzersiz gerçekten bu kadar saat alamazmıyım konu hakkında bilgisi olan lütfen yazsın şimdiden teşekkürler. |
Reklam Alanı |
23-10-2008, 20:43 | #2 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam ne alakası var ya, böyle bir madde böyle bir yönetmelik böyle bir genelge yok hocam. Herhalde adamın gözüne batmış olacak
Yani bilemiyorum hocam siz ders dışı egzersiz yönetmeliği ile birlikte dilekçenizi ilçe milli eğitim müdürlüğüne veriniz. Kabul görecektir inş. Tabiki biraz sıkıntı olacak onada hazırlıklı olunuz. Daha önce forumda hocamızın birine de bu konuda yardımcı olduk, hocam biraz sıkıntı çekti ama mücadeleyi kazandı. Sizde azimli olursanız kazanırsınız. Aşağıdaki linkten yazışmaları takip ediniz. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...s.asp?TID=6790 Allah kolaylık versin şimdiden. |
23-10-2008, 20:48 | #3 |
Yeni Üye
hocam teşekkür ederim ilginizden dolayı,ben şunu öğrenmek istiyorum halk eğitimde 10 saat üzerine 6 saatlik egzersizi alamazmıyım,yani kaç saate kadar ders alabilirim
|
23-10-2008, 21:31 | #4 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam az önce ilçe milli eğitim müdürüyle görüştüm halk eğitim ayrı bir kurum milli eğitim ayrı bir kurum kurslara katılabilir egzersizinide yapabilirsiniz.
|
23-10-2008, 21:39 | #5 |
Yeni Üye
hocam çok teşekkür ederim,ilgilendiğiniz için.
|
24-10-2008, 23:40 | #6 |
Yeni Üye
Bu durum ya kıskançlık yada şu "6 saat" sınırlamasındançekenildiği için bence.Ancak hocanın dediği önemli 6 saat kurum içinde söz konusu olabilir. Ancak kalıp yargıları değiştirmenin zorluğu olacaktır öğretmenim. Kolay gelsin.
|
28-10-2008, 00:36 | #7 |
Yeni Üye
teşekkür ederim evet yargıları değiştirmek çok zor,durumu anlattığım halde hala egzersizim onaylanmadı.inatla onaylamıyacağını söylüyor çalışma saatiniz çok fazla olacak diyor
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
egzersiz |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |