06-10-2007, 23:07 | #11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Benim okulumda bu yıl için mesele çözüldü ama bu konu ilerde yine hepimize sorun olabilir. Okulda uzun konuşmalar sonrası uygulanan çözüm yukarda yazdığım 2 . Çözüm oldu. 4 ayrı etkinliği yürüten öğretmenlere 6 şar saat haftalık ödeme . 8 aynı etkinliği farklı guruplarda yürüten öğretmenlere 4 der saat haftalık ödeme yapılacak. = o ns = /> osmn09 arkadaşın dediği gibi öncelikle konu hakkında ortak çözüm metni oluşturmaya çalışalım sonra obdb_egitim_sb@meb.gov.tr adresine mail atarız. |
Reklam Alanı |
07-10-2007, 00:35 | #12 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
arkadaşlar benimde ilçe millieğitim müdürü eğzersiz için hafta sonunu şart koşuyor .üstelik ekim de başlar mayısta biter diyor.Bu durumda ne yapmalıyım.
|
07-10-2007, 10:43 | #13 |
Yeni Üye
arkadaşar biz bu işi para için yapmadık ,yapmayız da.bizler egsersiz almıyoruz diye okul takımları çalışması yapmadık mı ? yada okulumuzu spor müsabakalrına katmadık mı ?ancak diğer branşların egsersizini kessinler bakalım faliyet olacak mı?idarecilerin bunları düşünüp bizler okulların hamalı beden eğitimi öğretmenlerini ayrı bir kefeye koymaları gerekmektedir.elinde sertifakası olan egsersiz yapıyor.günümüz de sertifikaların nasıl aılndığını bilmeyen arkaşım yoktur herhalde egsersimizde gözü olanların gözleri doysun[img]smileys/smiley7.gif[/img]
|
07-10-2007, 14:49 | #14 |
Yeni Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
FERİDE'YE CEVAP Beden Eeğitimi Öğretmenlerinin Ders İçi veDışı ÇalışmalarıRehber kitabında konu ile ilgili Şu cümle var (Ders dışı çalışma yapılırken 6 saatlik süre haftanın bütün günlerinde kaullanılabilir,en ideal planlama ise 2'şer saatlik 3 güne göre düzenlemedir.) Bu bakımdan İlçe Milli Eğitimi Kendine uygun saatler için ikna etmelisin veya şartlar senin için uygun değilse egzersiz yapmazsın. |
07-10-2007, 20:40 | #15 |
Yeni Üye
Teşekkür ederim hocam
|
02-11-2007, 00:57 | #16 |
Yeni Üye
selam arkadaşım senin problemine benzer problemi bizde yaşadık.bizdede 6 arkadaş satranç egzersizi yapmaya kalktı. seninle aynı tavrı koyduk idare geri adım attı.tavır koyduğun için tebrik ederim.akıllı beden eğitimi öğretmeni okul idaresine istediğini yaptırır.desteğini çek.farkı görürsün |
02-11-2007, 02:01 | #17 |
Yeni Üye
arkadaşlar bu konu gerçekten çok önemli.bir an evvel çözüm bulmaz ,ağırlığımızı koymazsak zamanın da binbir güçlükle kazanılmış olan bu hakkımızı elimizden alı verirler.ben bu gün 6 saat ücretimi alıyorum beni ilgilendirmiyor diyemeyiz bu gün ona yarın da bana .tek ses olmanın zamanı geldide geçiyor bile.gerçekten okul idarelerine ağırlığınızı koyun.bizler okulların bir nevi reklamlarıyız.okulların en çok adını duyuranlar bizleriz.bırakın takım çalışmalarını bayramı seyranı tüm kutlamaları bizde hangi bir öğretmen tatilde yatağından kalkıpta kutlamalara katılıyor gerisi boş bilmem anlatabildim mi |
09-11-2007, 19:07 | #18 |
Guest
|
merhaba değerli meslektaşlarım.sizlere bir sorum olacak şu günlerde ilimizde masa tenisi hakemlik kursu açılıyor. maymun iştahlı sınıf öğretmenleri bu kursa hucum ettiler. amaç egzersiz çalışması için belge kapabilmek .acaba hakemlik sertifikası ile egzersiz yapılabilirmi.
|
04-12-2007, 21:45 | #19 |
Yeni Üye
sevgili meslektaşım.hakemlik belgesi ile egzersiz yapabilir.ancak hakemlik belgesinin vizesi olması gerekir.tabiki bakarlarsa.
|
04-12-2007, 23:25 | #20 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
alsın sınıf öğretmenleri de masatenisi sertifikası hocam kızmayalım. egzersiz sayesinde öğrencileri hiç olmazsa spora yönlendirir ve teşvik eder sınıf öğretmeni arkadaşlarınız . kendilerine destek olun ama unutmayın ki egzersiz önceliği 6 saat ile beden eğitimi öğretmeninindir. saygılarımla.
egzersİz, sorunu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|