![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#22 |
Üye
![]()
sınava çok az kaldıı öss iii ama parkurdan da ii çıkarım sportif olarakta kuvvetliyim diosann kayıtlar 4_15 ağustosta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
![]()
calısıom zatn ben de parkurda kaç puan yeter bana ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Üye
![]() tabi ki ne kadr yüksek alırsan o kadar iii şu kadar puan yeter kimse diemez çünkü sınava girceklerin öss si sportif durumlarını bilemezsin senden düşük össli parkurdan daha ii çıkar o girer sen kalırsınn belli olmazz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
![]()
ya benım puanım 192 sansım nedır egede bransım basketbol ve futbol gırebılırmıyım acaba kosudada ıyıyım 100 mt. 12.45 kosuom yardımcı olursanız sevınırım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Üye
![]()
ege de öğr için branş yokk.antrenörlük için parkur farklı öğretmenlikte olmasa da şansını onda deneyebilirsin ant.dekoşu işine yaramaz farklı üniler denemen senin için daha ii olabilir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
![]() ant. istiyom parkuru tam 44 sanıyede yapıyom farkedermı avantaj saglarmı bana puanım 197 bırı yardımcı olsun bılen bırı varmı arkadaslar |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Üye
![]() ya moralini bozmak gibi olmasın ama çok düşük bi olasılık bu puanla.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
![]()
Merhaba ben ege üniversitesinin yetenk sınavına girmek istiyorum össde ea-1 puanım 315 ea-2 ise 295 sanırım öss puanı gayet iyi yetenek sınavı için..ayrıca lisede basketbol takımındaydım koşuda da iyiyim. beş ay kadar da salonda fitness çalıştım ama sınav parkuru hakkında bir bilgim yok yani nasıl bir zamanlamada yapabilirim hiç bilmiyorum.. sizce şansımı denemeli miyim? acil cevap yazabilirseniz çok sevinirim malum 4ünde kayıtlar başlıyo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
![]()
bir şey daha...ben diğer 4 yıllık bölümler için de tercih yaptım ve yolladım eğer ösym tarafından bir yere yerleştirilirsem bu yetenek sınavını etkiler mi? mesela yetenek sınavını geçersem tercih yapma şansım olucak mı ösymnin yerleştirdiği üni ile ege arasında?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ege, sınavı, yeni, yetenek, üniversitesi, özel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Muğla Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 9 | 22-07-2011 12:49 |
Selçuk Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 35 | 17-07-2010 02:08 |
Dumlupınar Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | selçuk | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 5 | 18-07-2009 00:30 |
Aksaray Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 46 | 13-08-2008 16:33 |
100. Yıl Üniversitesi Özel Yetenek Sınavı (yeni) | webmaster | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 8 | 27-07-2008 11:00 |
Reklam Alanı |