beden eğitimi ders saatleri 6.7. ve 8. sınıflarda 1 saat işleniyor.(40 dk) bu sürede öğrencilerin spor yapmaları ve bir branş öğrenebilmeleri imkansız.sürekli çalışılması gereken faaliyetler bu kısa sürede verimlişekilde yapılamıyor.ben soruyorum bu ders saatini 2 saatten bir saate indiren komisyon veya kurula; ülkemizi en iyi ve kalıcı şekilde ne ile tanıtabiliriz, spordaki başarılarla.bunun gerçekleşmesi okul çağlarında yetişecek olan sporculara bağlı değilmi.haftada 40dk ile başarılı sporcuları yetiştirmemiz mucize.2 saat kalsaydı ne olurdu ki.hiç anlamıyorum.bu kararı alırken hiç bir beden eğitimi öğretmenine sordunuzmu acaba.hangisi size evet 1 saat yeter dedi çok merak ediyorum.diyeceksiniz ki spor etkinlikleri seçin.çok az okulda seçiliyor.çünkü diğer seçmeli dersler var başta bilgisayar ve diğer idarecilerin gireceği seçmeli dersler.özetle bu maili yollamamdaki sebeb şu ;buna karar veren kurullar acaba yanlış kararlar veremezmi bunun düzeltilmesi yoluna gidilemezmi.en yakın örnek olimpiyat oyunları halimiz ortada.ben en çok izlenen 100 metre finalinde bir Türk görmek istiyorum. SAYGILARIMLA...................................... ........