04-01-2009, 01:03 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
arkadaşlar ben bır konuda bılgınızı almak istiyorum.cevaplarsanız cok sevınırım.ben bilecik ilinin bozuyük ilçesinde calışmaktayım.ve sark gorevım bu mayısta gelıyor. eşim eskişehir ilinin merkezinde calışlıyor.ve çalıştıgım yerle 45km mesafede bu çalıştıgı yer. benım sorum şu: ben calıştıgım yerden memnunum ve burada kalmak ıstıyorum hergun buraya gıdıp gelmekteyım.İL farkedıyor ama km mesafesi konusunda bı seyler duymustum. bu ılin ilçesinde kalabılmem mumkun mudur? cevap yazarsanız sevınırım. Eş tayınıyle eskişehire gelmem gerekiyor mu illaki !! |
Reklam Alanı |
04-01-2009, 09:55 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
size bağlı eğer tayin istemem ben böyle iyiyim diyorsanız taininizi istemezsiniz.fakat mecburi hizmetinizi yapmadıysanız yanlış anlamadıysam bu mayıs ayında şark görevi çıkacaksa o konu ayrı. ayrıca eşlerin görev yerleri arasındaki mesafeya göre tayin isteme durumu var. bu özür gurubu tayinler(tabiki yine siz isterseniz.)
06-01-2009, 19:38 | #3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
arkadaşlar mayısta dogu gorevim geliyor ama eş tayınıyle bunu ortadan kaldırıyorum. ama eşim eskişehir merkezde çalışıyor buraya gelmek istemiyorum.açıkcası okulumdan cok memnunum.ojulum bilecik ilinin bozüyk ilçesinde ve eskişehir iline 45 kilometre uzaklıkta, ben eş tayınıyle bu ilde kalabılır mıyım.kılometre mesafesıyle ilğiği yönetmelık v.b . şeyler var mı?
soruma cevap verirseniz çok sevınırım.. |
02-02-2009, 02:21 | #4 |
Guest
|
eş durumu tayini isteyeceginiz zaman size açık olan okulları tercih edeceksiniz eğer bulunduğunuz okulda açık varsa tercih edin eş durumunda eşleri ancak 40 km uzaklaştırabilirler ben öyle biliyorum size eş duumu yapacaksınız diye ayrı kontenjan açmazlar herkese açık olanı görürsünüz.eger hehangi bir sebep puan yetmezliği olursa tercih yaptıgınız okula( kpss puanı hizmet puanı)tercih dışı atanırsınız ve en fazla 40 km uzak bir yere gönderirler yönetmelik bu şeilde demişlerdi banada umarım yardımcı olmuşumdur
|
28-02-2009, 19:04 | #5 |
Guest
|
zorunlu hizmet yapmanız gerekecek.....
zorunlu hizmet bölgelerinden bir yer seçmek zorundasın.. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ÇaliŞtiĞim, kalabilir, miyim, yerde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |