değerli arkdaşlar,
çok vakit ayırıpta mesajlara bakamadığım için öncelikle özür dilerim herkesden.Bu kitapla ilgili açıklama yapma gereği duydum...Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığımız bir konu bu.Bu kitapta temel teknik öğretimine falan yer verilmiyor,sizin elinizdeki takımlara uygulatabileceğiniz ,kolaydan, zora doğru tüm teknik ve taktik çalışmaları içeren driller açıklamaları, çizimleri,çalışma süreleri,dinlenme süreleri,amaçları ve çeşitlendirmeleri ile birlikte hazırlanmakta.
400 drill diye yola çıktık ama çok değerli bir öğretmenimiz 28 yılının verdiği tecrübe ile yaklaşık 200 drill daha ilave etmemi önerdi bana ve elindeki tüm dökümanları verdi...
bu durumda bu kitap eylül ayından itibaren tek bir dağıtımcı tarafından tüm türkiyede satılacak,satış şekli okulları gezerek yapıldığından elinize ulaşma süresi uzun sürebilir bu sebeple sevgili kerem arkadaşımızda uygun görürse,talep edenlere bu site üzerinden ödemeli olarakta yollatabilirim...
"Yollayabilirim"demedim,çünkü basıldığı andan itibaren kitabın 1000 adedi için satış hakkını devretmiş durumda olacağım bu sebeple,satış konusunda benim bir fonksiyonumda kalmamış olacak,hepinize saygılar sunuyorum...