Arkadaşlar bu sene istanbul il milli eğitim müdürlüğünde yapılan okul müdürleri toplantısında sayın istanbul il müdürü ata beyin bu sene seçmeli ders olarak medya okur yazarlığı dersini seçeceksiniz dayatmasıyla istanbuldaki çoğu okul medya okur yazarlığı dersini seçerek okullarda sportif etkinliği dersini tamamen ortadan kaldırmıştır. Bu nasıl eğitimcilik anlayışı, bu nasıl müdürlük zihniyeti olamaz yemin ediyorum spordan iyice soğuttular adamı. Birde ata bey çıkıyor btütün okullar spor kulübü kuracak diyor ilçe milli eğitim müdürleri spor kulübü kurup bir branştan müsabakalara katılacaksınız eğer kulüpleri kurmazsanız egzersizlerinizi onaylatmam deyip beden eğitimi öğretmenlerini tehdit ediyor işin ilginç yanı sayın ilçe milli eğitim müdürü bunu başbakanımız istiyor diyor. Pes yani başbakanın işi gücü yok okulların kulüp kurmalarını isteyecek. Arkadaşlar okadar doluyum ki olmaz böyle şey sorunlarımızı her yere ilettim akime, bakanlığa, millet vekillerine onlardan tık yok. Spor yazarlarına bazıları geri döndü sorunlarınızı köşemizde yazacağız dediler. Ama üzüldüğüm şu ki beden eğitimi öğretmen arkadaşlarımız çoğu hiç birşey yapmamakta. sadece kuyruğumuza basılınca bağırıyoruz. Ne yazıkki bu böyle bakalım sonumuzu Allah hayır eyleye...