28-07-2009, 14:32 | #101 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 1
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
HOCAM BENİM DÖNEMİMDE TEZİ KALDIRDIKLARI İÇİN HERHANGİ BİR UZMANLIK DALI DA SEÇEMEDİK. YANİ BENİM UZMANLIK ALANIM RESMİ ANLAMDA YOK. AMA ANLIYORUM Kİ SEÇMELİ DERS OLARAK GÖRDÜĞÜM HERHANGİ BİR BRANŞTAN BELGE ALABİLİRİM. BU KONUDA YANLIŞIM VARSA LÜTFEN DÜZELTİN.AYRICA BAŞVURU YAPABİLMEMİZ İÇİN HERHANGİ BİR SINIRLI TARİH VAR MI? YOKSA BU TARİHİ BEN KAÇIRDIM MI? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER. İYİ ÇALIŞMALAR...
13-09-2009, 10:08 | #102 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
hocam 2005 mezunuyum. uzmanlık aldığımızı düşünüyordum ama 2004 yılından sonra uzmanlığın yerini seçmeli ders almış. transgripte son iki dönem futbol seçmeli aldığım görünüyor. fedarasyonu aradım seçmeli ders aldıysanız belge veremeyiz dendi. okulumlada irtibata geçtim. yapabileceğimiz bir şey yok dediler. hocam yardımcı olursanız sevinirim......
|
19-12-2009, 21:19 | #103 |
Yeni Üye
yaa arkdaslar denklık ıslemlerı ıcın acık adreslı dılekce ıstenıoo bunun bı örnegını paylasabılırmısınız yada bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olabılırmı??
|
18-01-2010, 21:27 | #104 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 11
24 Mesajına 26 teşekkür edildi.
bigilendirdiğiniz için teşekkür ederiz...
19-01-2010, 13:26 | #105 |
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar.ben gsgmyi 2 sene önce aradığımda seçmeli derslerden uzmanlık vermediklrini sölediler.yani aldığımız seçmeli dersler için herhangi bir belge almıyoruz.ben 2007 beden eğitimi öğrtmnliği aibü mezunuyum ve futboldan uzmanlık aldım.istanbuldan belgemi aldım.adresi veriyorum.istinye mh.darülşafaka cd.no 45 kat:2-3 istinye istanbul.02123622222.bu sadece futboldan uzmanlık alanlar için...
|
26-01-2010, 19:02 | #106 |
Yeni Üye
Besyo denklil için yardım edebilecek varmı?
Merhaba herkese...2009 haziran ayında beden eğitimi öğretmenliği bölümünden mezun oldum..3.sınıfta iken zorunlu basketbol dersini zaten almıstım..daha sonra son senemde basketbol uzmanlık I ve basketbol uzmanlık II derslerini aldım denklik işlemlerim için gerekli belgeleri 2009 aralık ayı içerisinde gsgmye yolladım ve tarafıma YARDIMCI ANTRENÖRLÜK BELGEM geldi..
Bu işte bir yanlışlık var ama normalde direk ANTRENÖRLÜK BELGESİ almam gerekiyordu cünkü basketbol uzmanlık derslerini iki dönem boyunca aldım..GSGMİ hata mı yaptı yoksa ben mi yanlıs anladım ilgili maddeyi..tüm belgelerimi eksiksz toparladm harfi harifine her sey tamam dı.. webkerem hocamın önceki iletilerde belirttiği ilgili maddeye baktığımızda; b)Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olanlardan eğitim gördükleri spor dalındaki ihtisasları ile ilgili olarak durumlarını belgelemeleri şartıyla seçmeli (uzmanlık) spor dalında II. Kademe (Antrenör) antrenör belgesi. (yani B denklik) bu şartlara tabiyim ve tarafıma YARDIMCI ANTRNÖRLÜK BELGESİ yollandı bu işte bir yanlıslık var bu konu ile ilgili yorum yapmak isteyen varmı..yardmcı olursanz sevinirim.. WEBKEREM HOCAM BİR YORUM YAPARMISINZ |
30-01-2010, 22:38 | #107 |
Yeni Üye
Arkadaşlar Herkeze Selam, Sadece Uzman olduğunuz Branşdan Alıyorsunuz ; Fakat Futbol Uzmanlık Alnlar Futbol Federasyonuna belgelerini Yollasın Boşuna gençlik spor müdürlüğüyle uğraşmasın Futbol Federasyonu Özerk olduğu için futbolu GSGM vermiyor diğer tüm branşlar için Belgelerinizi Ankaraya yollayabilirsiniz bide 45 TL yatırıyorsunuz GSGM hesabına Futbol Uzmanlık Olanlar ise DoKtordan Yani Tam teşekküllü Hastaneden belge Alıyorlar Transkrip belgesi noter tastikli olacak, Uzmanlık Belgeniz üniversiteden verilen belge noter tastikli ve diploma noter tastikli olacak ben 29.01.2010 tarihi itibariyle bu belgeyi aldım futbol uzmanlıktan çok uğraştım kimse mağdur olmasın....
|
02-02-2010, 20:21 | #108 |
Yeni Üye
iygünler 2009 haziran besyo antrenörlük mezunuyum uzmanlık futbol aldım belgemi alabilmek için gerekli tam teşeküllü evraklar nelerdir ve hangi adrse yollamak gerekiyor..lütfen söleyebilirmisiniz mağdur duruma düşmek istemiyorum ne zamandır ne yapcağımı bilemiyorum ve moralim bozuldu verilmiyo dedıler ama peşini bırakmak istemiyorum cvbınızı bekliyorum iygünler.....
|
06-02-2010, 00:37 | #109 |
Yeni Üye
arkadaşlar ben 2.sınıfta tenısı secmıstım secmelı olarak okulum seneye bıtıyor ben okul bıtmeden o belgeyı alabılıyormuyum:::şimdiden tesekkurler
|
18-02-2010, 14:52 | #110 |
Yeni Üye
sayın hocam bizler BESÖ mezunuyuz yani Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü diye geçiyo.Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu diye geçmiyo diplomamızda.Seçmeli ders olarak da voleybol ve basketbol aldım.Acaba ben ve benim durumumda olanlarda faydalana biliyormu bu belgeden.Yani bu uygulama da BESYO ya da BESÖ diye ayrım yapılıyor mu?teşekkürler.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
belgesi, besyo, denklik, mezunlarına |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|