|
26-02-2009, 22:20 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Bir ülkenin geleceği, bilgi donanımlı, verimli, üretken, kısaca nitelikli olarak yetiştireceği genç nesillere bağlıdır. Bu niteliğin sadece eğitimle kazandırılacağı bir gerçektir. Eğitimin temel amacı, bireyi mümkün olan en yüksek mükemmeliyet düzeyine ulaştırmaktır (5). Eğitimin görevi ise, insana çevresinde olan değişmeleri karşılayabilecek nitelikte yeni davranışlar kazandırmak (9) veya var olan davranışları değiştirmektir (36). Günümüzde okullar, eğitim sisteminin eğitim öğretim faaliyetlerinin organize bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılandırılmış bir alt sistemidir (16). Genel olarak okullar, eğitim hizmetlerinin bireye etkin bir biçimde sunulması amacıyla oluşturulan kurumlardır (28) ve aynı zamanda eğitim hizmetlerinin üretildiği ve sunulduğu yerdir (9). Eğitim sisteminin gelişmesi için göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörün kalite olduğu bir gerçektir (25). Kalite, insanların kendilerine sunulan ürün ve hizmetlerden bekledikleri özelliklerle ilgilidir (24). Eğitimde kalite kavramı birçok anlamı çağrıştıran bir ifadedir. En genel tanımıyla eğitimin kalitesi, eğitimin amaç ve işlevlerini gerçekleştirme veya başarma biçimi ve derecesi olarak kabul edilmektedir (29). http://depositfiles.com/files/mf4u3ym01
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitim, eğitimi, hizmetleri, kalitesini, spor, yüksekokullarında |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|