Ya arkadaŞ bİz ne zaman kurtulacaz yeterlİ altyapi oluŞturmadan onun bunun eĞİtİm sİstemİnİ alip tepeden İnme Şekİlde kendİmİze uygulamaya ÇaliŞmaktan. EĞİtİm sİstemİmİz deneme tahtasindan beter oldu. HergÜn bİrŞey Çikiyor ama hİÇbİrİnİn sonu yok havada asili kaliyor. HerŞeyden Önce bÖlgesel eĞİtİm dİye bİrŞey var bunu uygula. Yanİ ankara'nin İstanbul'un gÖbeĞİnde en Üst dÜzey İmkanlarla okuyan ÖĞrencİyle Şirnak'in daĞ kÖyÜnde okumaya ÇaliŞan ÖĞrencİnİn arasinda kİ uÇurumu yoketmeye yÖnelİk bİrŞeyler dÜŞÜn ve hayata geÇİr. Önce gereklİ fİzİbİlİte ÇaliŞmasini hazirla pİlot bÖlgeler oluŞtur ne yapacaksan Önce buralarda yap bak baŞarili oluyor mu? Oluyorsa kademelİ olarak genele yay. Yok olmuyorsa birak peŞİnİ mİlyonlarca İnsani kepaze etme. Ben beden eĞİtİmİ ÖĞretmenİyİm ve İlk yillarimda Çok İdealİsttİm ama bundan eser birakmadilar. Zaten artik bu adamlarin yenİlİklerİnİ takİp etmİyorum ÇÜnkÜ bİlİyorum kİ sonu yİne fis. Adamin topu yok, bahÇesİ yok, ders İŞleyemİyor. Bunlari dÜŞÜnmÜyor da yok efendİm sanat kÜltÜr bİlmem ne. Ya aha buraya yaziyorum bunlarin yapacaĞi bu sİstemde hİÇbİrİmİze bİrŞey kazandirmayacak. Aslinda yazacak Çok Şeyİm var da neyse