![]() |
![]() |
#22 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
evet haklısın hocam ama gösterdim mütalaayı.ama adamlar anlamamakta diretiyo onlara göre okuldaki diğer 20 yıllık bedeneğitmci ne yapıyosa o doğru.
Beden egitimi dersinde sınavlar yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki sekilde yapılabilir. 4-8. sınıflarda yazılı sınav yapılıp yapılmayacagı zümre ögretmenler kurulu kararı dogrultusunda belirlenir. bunu bile başka taraftan anlıyolar. emin olun eşeğe hendek atlatmak daha kolay.. hem de okulum çok elit bi okul ben böyle yerlerde işlerin daha profesyonelce ilerlediğini zannederdim ama malesef |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, değerlendir, dersinde, eğitimi, yeni, ÖlÇme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beden eğitimi dersinde sınıf yönetimi | binali | Beden Eğitimi ve Spor | 14 | 05-03-2012 02:57 |
Beden Eğitimi Dersinde Not Verme Konusun Açıklama! | webmaster | Ölçme ve Değerlendirme Araçları | 21 | 08-05-2011 18:52 |
Beden Eğitimi dersinde kız-Erkek ayrımı | hatmev1 | Sohbet ve Tartışma | 3 | 02-04-2010 18:28 |
Beden Eğitimi Dersinde yapılandırmacı yaklaşım | webmaster | Beden Eğitimi ve Spor | 0 | 28-12-2008 20:38 |
1. Saatlik Beden Eğitimi dersinde ne yapılabilir? | webmaster | Yeni Müfredat | 79 | 25-06-2008 10:45 |
Reklam Alanı |