17-01-2008, 16:05 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
Arkadaşlarımızın öncelikle ek’te bulunan “Mütalaa” yazısını dikkatle incelemeleri gerekmektedir. Mütalaa uyarınca beden eğitimi derslerinde öğrenci başarısı şöyledir: Sınav + Sınav + P.B.Y.Ç.’ın Ortalaması : “Öğrencinin Dönem Puanı” Örneğin : 1. Sınav Puanı (90) + 2. Sınav Puanı (80) + P.B.Y.Ç. Ortalamas ı (70) : 80 puan Ø Sınav: Beden eğitimi derslerinde kullanılan anlamı uygulama sınavıdır. Öğretmen arkadaşlarımız isterlerse uygulama sınavlarından birini zümre öğretmenler kurulunda karar alarak yazılı sınav olarak gerçekleştirebilirler. Ø P.B.Y.Ç. : Performans belirlemeye yönelik çalışmaları ifade eder. Bu başlık iki alt başlık içermektedir. a) Ders ve Etkinliklere Katılım: Öğrencilerin derslere hazırlıklı gelmeleri ile ders ve etkinliklerde sergilemiş oldukları performansları vb. için aldıkları puanı ifade eder. b) Performans Görevi Ek: Mütalaa indirmek için tıklayınız... Cenk TEMEL İ.Ö.G.M. |
webmaster adlı üyenin yazısını beğenenler: | ares21 (26-10-2015) |
Reklam Alanı |
17-01-2008, 22:09 | #2 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşım ben 6 yıllık öğretmenim spor kulübüyle ilgili eğitim fakültesinde hiç bir şey vermediler çok fazla birşey bildiğimi sanmıyorum bura sayesinde oldukça geniş bilgiye sahip oluyorum arkadaşları bu konuda kutluyorum doğru ve yararlı bilgiler sunuyorlar ayrıca beden eğitimi dersi spor etkinliği başlı başına dert olan bizlere yük olan spor kulübü ile ilgi seminerler düzenleseler de bizde böle saçma sapan sorular sormasak ne iyi olur
|
09-02-2008, 00:25 | #3 |
Yeni Üye
bir ara 5 senelik öğretmenleri seminere çağırdılar.spor kulübü ile ilgili bilgivermişlerdi.gelir-gider defteri-tahmini bütçe defteri-yoğaltım defteri-maç sonuçları defteri-fatura dosyası-lisanslı sporcuların dosyaları- demirbaş malzeme defterlerini tutman gerekiyor.daha detaylı açıklama istersen bizim zamanımızda sarı ( sonradan beyaz oldu) kitaçık vardı ondan bulabilirsensana faydalı olur arkadaşım.
|
07-04-2008, 17:34 | #4 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 248
2 Mesajına 3 teşekkür edildi.
Emeğinize Sağlık, Teşekkürler Hocam...
|
07-04-2008, 20:03 | #5 |
Yeni Üye
arkadaşlar şu 23 nisan ve 19 mayıs için halk eğitimden eğitmenler mili eğitim çalıştırsa da bizde derslerimizden geri kalmasak olmazmı
|
08-04-2008, 18:43 | #6 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Buradan anladığım kadarı ile tüm notlar toplanıp ortalama alınıyor sorun yalnız ben e okula notları girdiğimde ders içi performans ve performans görevini ayrı toplayıp ikiye bülüyor yani uygulamalardan 90 +90 alan bir öğrenci performans görevini getirmez ise 90 ikiye bölünüyor ve ortalama 45 oluyor sorun varmı acaba....yani ders içi performans 2 not 90+90=90 birde eski anlamda performans ödevi var bu ödevi getirmemiş ise öğrenci 0 alıyor sonuç olarak e okul bu 90/2=45 çıkarıyor ortalamayı bir yanlışlık yoktur umarım bunda....
|
28-04-2008, 23:01 | #7 |
Üye
Teşekkürleriniz: 19
EGE YE CEVAP
HAYIR Bİ YANLIŞLIK YOK |
27-07-2008, 00:04 | #8 |
Yeni Üye
arkadaslar yeni sisteme göre öğrenciyi değerlendirmek biraz karısık ama birbirimizle böyle siteler aracılıgıyla yardımlasırsak atlatacagız.
sene basında hazırladıgım ruplikleri hepinizle paylasmaya calısacagım saglıcakla kalın |
18-11-2008, 01:09 | #9 |
Guest
|
SelamHAT arkadaşım iyi niyetli fakat senin çok iyi bildiğin ve sence herkesin bu konuyu çok iyi biliyor dediğin konuyu herkes bilmeye bilir.Zaten herkes her konuyu veya herşeyi biliyor olsaydı bu gibi sitelere gerek kalmazdı.Evet bu konu da soru soran kardeşlerime hakaret etme lüksünü kimse kendisinde görmemeli.ve bence düşünceye ve bu sorulara cevap veren kardeşlerime lütfen saygı selam ve muhabbet ile..... |
24-12-2008, 21:21 | #10 |
Yeni Üye
hesaplamalı exel tablosu vardı.b.e dersi için modifiye edip koydum.
ortalamaları kendi alıyor.laptop ta durur not defteri hesabı.bütün sınıfları alt alta yazabilirisniz veya her sınıf için yeni bir tane kopyalarsınız.Hani bizim bir lisans doldurma programımız vardı ya.onun gibi. (per.bel.yön.çlş. ortalama)+1.sınav+2.sınav=toplam/3 =>1.dönem notu eğer proje varsa proje notu da sınav gibi toplanacak 4'e bölünecek şeklinde hazırladım tabloyu.yanlışlık varsa düzeltiriz de görünümü şöyle benim logo hariç tabi. buradan indirebilirisniz.Ha bir de ortalama alan exel hücrelerine ve alt sütunlarına birşey yazmayın çünkü fonksiyonu bozuluyor.O hücreleri kırmızı ile doldurdum.yine de acemiyseniz indirdiğinizin kopyası üzerinden çalışmanızı tavsiye ederim. http://www.dosya.tc/b.e._not_cizelge...ama_1.xls.html |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
açıklama, beden, dersinde, eğitimi, konusun, verme |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|