![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
mayıs ayında Allah izin verirse spor programına başlayacağım. Artı bunun yanında eğer tv yöneticileri görev verirse tv'de de görev alacağım. Varmısınız büyük bir panel yapalım panele sporcuları, antrenörleri, spor yazarlarını getirtip büyük bir katılımla sporun sorunlarından bahsedelim. Ne yazıkki bundan 5 sene önce istanbulda böyle birşey yaptık ama gerekli desteği bir türlü alamadık. Sendikalara gelince bende bir sendika üyesiyim ama hiç bir şekilde bizim sorunlarımızı dile getirildiğin sanmıyorum. Haksızmıyım acaba. Saygılarımla...
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitim, sorunu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
beden eğitim antrenorluk belgesi | trenoz | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 0 | 02-11-2011 23:58 |
Eğitim sorunu: Geleceği okumak | binali | Eğitim Haberleri | 1 | 06-01-2009 13:20 |
Çağdaş Beden Eğitim Öğretmenleri | binali | Beden Eğitimi ve Spor Kütüphanesi | 2 | 05-04-2008 19:41 |
mahalli beden eğitim kursu | yalnizkalp33 | İstek Bölümü | 2 | 17-01-2008 00:17 |
Beden Eğitimi Yapılandırmacı Eğitim Sunusu | webmaster | Yeni Müfredat | 0 | 20-07-2007 11:11 |
Reklam Alanı |