12-09-2007, 15:48 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
2 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
gerek malzeme sıkıntısı çeken, gerekse yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimiz için elele olalım... nasıl mı? sitemiz malum süper bir site dostlukların pekiştiği yeni arkadaşların adımı atılan saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde devam eden bi site... öğretmen arkadaşlarımın malzeme talebi oluyor bulunamıyor. cebimizde akrep olmasın damlaya damlaya göl olur. herkesin katılacağı bir hesap açtıralım ve birbirimize kardeş olalım derim ben... ben batmanda çalıştığım dönemde tüm iş yerlerini gezdim para topladım ne için çocuklar için çünkü BEDEN EĞİTİMCİ yılmaz... konu eğitim olunca hep şunu derim İSTEYENİN BİR YÜZÜ, VERMEYENİN İKİ YÜZÜ KARA... asla utanmadım utanmam da çünkü yarının öğretmenlerine, doktorlarına hizmet ediyoruz. ve bizim vicdani yapımız bambaşka.. birebir eğitim içindeyiz fiziken, ruhen.. öğrencimizin durumunu en iyi biz anlarız.. YIRTIK BİR AYAKKABI GİYDİĞİNDE DUYDUĞU EZİKLİĞİ... inanın ağlamamak için zor tuttuğum anlar olmuştur kendimi bu durumlar karşısında... neyse.. topladığım parayla hepsine eşofman, ayakkabı, tozluk aldım ve hediye ettim onlara... geri kalan eşofman takımlarını ise okula bıraktım... istendiği zaman yapılmayacak hiç bir şey yok arkadaşlar... biz ki her imkansızlığı kendisine imkan olarak döndüren en ayrıcalıklı ÖĞRETMENLERİZ.. GELİN BİRBİRİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KENETLENELİM... HAYDİ ARKADAŞLAR ADIMLARIMIZI SAĞLAM VE SERİ ATALIM... SAYGILARIMLA AYLA(higroma) |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
baŞliĞi, etkİleyİcİ, gÖrÜn, mutlaka, okuyun |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|