![]() |
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Nusret Afşar 18 öğrencisiyle piknik yapmaya gitti. Çocukları korumak için göle kaçan topu kendi almaya çalışan genç adam boğularak hayatını kaybetti ADIYAMAN’DA Zeynep Turgut İlköğretim Okulu fen bilgisi öğretmeni Nusret Afşar (26), 18 öğrencisini alarak önceki gün Atatürk Barajı Turuş Akpınar sahil şeridine piknik yapmaya gitti. Çimlere yayılan çocuklar oyun oynarken topları baraj gölüne düştü. Öğrencilerini tehlikeye atmak istemeyen Afşar, topu kendisi almak istedi. Ancak genç adam bir anda suda kayboldu. Paniğe kapılan çocuklar jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede baraj gölüne gelen jandarma, 112 Acil Servis ekipleri ve Adıyaman Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri yaptıkları arama çalışmaları sonucunda Nusret Afşar’ın cesedine ulaştı. ‘ONU KALBİMİZDE YAŞATACAĞIZ’ Nusret Afşar’ın Adıyaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan cesedi, daha sonra memleketi Adana’ya gönderildi. Acı haber üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencileri teselli eden Büyükfırat, ‘Öğretmeniniz acı olay sonrasında hayatını kaybetti. Bizler de sizin kadar üzgünüz. Onu unutmayacağız ve kalbimizde yaşatacağız’ dedi. Gözyaşlarının sel olduğu konuşma sonrası öğrencilere psikolojik destek vermek için Rehberlik Araştırma Merkezi’nden beş öğretmen görevlendirildi. AA/ADIYAMAN Gözyaşları durmadı Gözyaşlarının sel olduğu törende konuşmacılar öğretmenlerini kaybetmenin acısını yaşayan öğrencileri sakinleştirmekte zorlandı. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Tüm Milli eğitim camiasının başı sağ olsun.Haberi okuyunca gerçek'ten üzüldüm.Ailesini başsağlı, sabırlar dilerim.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Girişken Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Girişken Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]() Eğitim camiamız bir neferini kaybetmiştir .Allah rahmet eylesin .Tüm sevenlerine ALLAH sabır versin. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
baŞimiz, sağolsun |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ARKADAŞLAR BAŞIMIZ SAĞOLSUN | selçuk | Eğitim Haberleri | 10 | 03-04-2008 19:47 |
Milletimizin Başı Sağolsun | selçuk | Eğitim Haberleri | 21 | 09-10-2007 16:09 |
Reklam Alanı |