08-05-2009, 17:17 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
07 Mayıs 2009 Okullardan gelen öğrenci bilgileri düzeltme istemine bakanlık uyarıda bulunarak İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine göre hareket edilmesi istendi. id=relations> E-Okul’da Öğrenci Bilgileri Düzeltme İstemine Bakanlıktan Uyarı Geldi. Okullardan gelen öğrenci bilgileri düzeltme istemine bakanlık uyarıda bulunarak İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine göre hareket edilmesi istendi. Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğü tarafından tüm okullara gönderilen resmi yazıda; “Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yer alan bazı maddeler yeniden düzenlenerek e-okula uygunluk sağlanmış, özellikle öğrenci başarısının değerlendirilmesi, sınav tarihlerinin duyurulması ve puanların sisteme işlenmesinin nasıl ve kimler tarafından yapılacağı konularına açıklık getirilmiştir. Bilindiği üzere e-okul sistemine dönemler halinde bilgi girişleri yapılmakta ve dönem sona erdikten bir süre sonra sistem kapatılmaktadır. Dönem içinde ise çeşitli aşamalardan oluşan bir kontrol sistemi ile öğrenci bilgileri girilmekte ve düzeltilebilmektedir. Buna rağmen okullarımızdan hâlâ düzeltme talepleri gelmektedir.” Açıklamalarında bulunularak Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 33, 40 ve 41'inci maddeleri doğrultusunda iş ve işlemlerin yürütülmesini istendi. Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 07/04/2009 tarih ve 5952 sayılı yazı için Tıklayınız
Etiketler |
bakanlıktan, eokul, uyarısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|