|
27-03-2007, 15:46 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
Oyunu durdurmak amacıyla gözlemci veya bir oyuncu tarafından (eğer gözlemci yoksa) ‘Let’ duyurusu yapılacaktır. ‘Let”: Servis atan oyuncu, servisi karşılayan oyuncu hazır olmadan servis atarsa (Kural9.4); - Servis esnasında, servisi karşılayan oyuncu ve servis atan oyuncunun her ikisi de hata yaparsa; Servis geri döndükten sonra, top, fileye takılırsa ve filede asılı kalırsa,ya daFileyi geçtikten sonra fileye takılırsa;Oyun esnasında,top parçalanırsa ve taban tamamen topun geri kalanından ayrılırsa; Gözlemcinin,bir koç tarafından oyunun bölündüğünü ya da bir karşı taraf oyuncusunun ilgisinin dağıtıldığını düşünmesi durumunda; Bir çizgi hakemi pozisyonu göremediğinde ve gözlemci karar veremediğinde;ya daHerhangi bir beklenmedik ya da rastlantısal bir durum ortaya çıkarsa meydana gelecektir. - Bir‘let’ meydana geldiğinde,son servisten itibaren, oyun sayılmayacak ve en son servisi atan oyuncu tekrar servis atacaktır.. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
atışının, badmintonda, servis, tekrarlanması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|