27-09-2008, 00:36 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
Bursa - Bursa Olimpik Atletizm Stadı’nda son kontrol odası olarak kullanılan alanın tahsis edildiği judocularla, atletler arasında, zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgalar yaşandığı iddia edildi. Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Başoğlu, statta düzenlediği basın toplantısında, atletizm sporu yapmak için uzun yıllar zor şartlar altında Atatürk Stadı’nda çalıştıklarını anımsatarak "Tam, ’Kendi tesislerimize kavuştuk’ derken, son kontrol odasının valilik emriyle judo antrenman salonu olarak tahsis edilmesi, bizde şaşkınlık yarattı. Bu büyük bir hatadır. Bu hatadan bir an önce dönülmelidir" şeklinde konuştu. Basın toplantısına katılan bazı antrenör ve atletler de son kontrol odasının, hafta başında Judo İl Temsilciliğine antrenman alanı olarak tahsis edildiğini, geçen kısa süreye rağmen judocuların atletizm çalışması yapan sporculara saldırdığını, zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgalar yaşandığını öne sürdüler. haberx
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
27-09-2008, 00:41 | #2 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Üzülmedim çünkü aynı durum bizim atletizm sahasında da gelişiyor.Kilo atmaya gelen ve saha yol üstünde olduğu için rahatça giren zatlar bizleri sözlü uyarı ile tehdit ediyorlar.Burası halka açık burası bizim sözleri ile ..
anladığım kadar bu durum sistematik olarak uygulanıyor.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
28-09-2008, 14:23 | #3 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
mimar sinan veyahut yıldırım belediyesi spor tesisleri varken nasıl bir zihniyet atletizm stadını karıştırmaya çalışır kii? mazeretleri gülerek takip ediyoruz.. aptalız ya .. yutturacaklar.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
atletizm, kavgası, stadında, yer |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|