|
16-01-2009, 22:38 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
=habericbaslik>Atletizm Federasyonu kurulları belirlendi! Türkiye Atletizm Federasyonu'nun yeni dönemdeki kurulları belirlendi. Teknik kurulun yapısı genişletilirken, federasyon tarihinde ilk kez bir sosyal projeler kurulu oluşturuldu. Kasım ayında yapılan olağan genel kurulda bir kez daha başkanlığa seçilen Mehmet Terzi, gelecek 4 yıl boyunca görev yapacak ekibini belirlerken, Muharrem Or, teknik kurul başkanlığı (Genel koordinatör) görevinde kaldı. Önceki dönemlerden daha farklı bir yapıya kavuşturulan teknik kurulda, alt kurul adı altında toplanan ek görevliler, özellikle altyapı çalışmalarında faaliyet gösterecekler. Atletizmde yeni dönemin koordinatörleri ve yardımcıları şöyle: Genel Koordinatör: Muharrem Or Sprint ve Engelli Koşular Koordinatörü: Gürsel Özyurt Atlamalar Koordinatörü: Osman Pehlivan Atmalar Koordinatörü: Tuncay İskender Orta ve Uzun Mesafe Koordinatörü: Süleyman Altınoluk Yürüyüş Koordinatörü: Abdülkadir Öz Çoklu Branşlar ve Bayrak Koşuları Koordinatörü: Edip Akarsu Dağ Koşuları Koordinatörleri: Hasan Babaç, Bülent Şenkibar Maraton ve Yol Koşuları Sorumluları: Asım Çetin, Mithat Şahin Sprint ve Engelli Koşular Koordinatör Yardımcısı: Atakan Gündoğdu Atlamalar Koordinatör Yardımcısı: Ayşegül Baklacı Atmalar Koordinatör Yardımcısı: Orhan Yüzer Orta ve Uzun Mesafe Koordinatör Yardımcısı: Şenal Özdemir -MERKEZ HAKEM KURULU- Başkanlığına tekrar Halil Oğuz'un getirildiği merkez hakem kurulunda ise genel sekreterliği İlyas Çirci üstlendi. Kurul üyeliklerini Salih Nathur, Müslüm Aksakal, Kadir Hamzacebi, Ahmet Karataş, Kaya Bilge, Süleyman Doğaner ve Kadir Yılmaz yapacak. -SOSYAL PROJELER KURULU- Federasyon'un yeni yapılanmasında yer alan sosyal projeler kuruluna ise Öger Antalya ile Avrasya Maratonlarının sosyal sorumluluk partneri de olan ''Adım Adım Oluşumu''ndan Şebnem Kürşat, Renay Onur ve Hakan Zihnioğlu atandı. Her iki maratonda yürüttüğü kampanyalarla çok sayıda omurilik felçlisinin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayan Adım Adım Oluşumu, koşucu sayısının artmasına yönelik bir proje kapsamında, İstanbul'da sistemli antrenman günleri de düzenliyor.ajansspor.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
18-01-2009, 02:35 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler hocam
atletizm, belirlendi, federasyonu, kurulları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|