|
09-11-2011, 23:59 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Atamızı Anarken
Reklam Alanı
Dr. Hüseyin GÜMÜŞ (*) Atatürk üniversitesi bünyesinde Atatürk Devrimleri Enstitüsü'nün kurulması, bu büyük Türk'ün adını taşıyan üniversite'deki gerçekten hissedilen bir boşluğu gidermesinden, büyük memnuniyet duymaktayız. İlmi bir çatı altında O'nun düşünce ve yaptığı inkılaplarının sistemleştirilmesi, memleketimizin ve milletimizin geleceği açısından son derece yararlı olacağına inanıyoruz.. O, kendisi hakkında "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır" demişti. Artık O'nun vücudunu göremez olduk ama, bizler için bırakmış olduğu ruh, gün geçtikce büyüyecek ve gelişecektir. O'nun "Cumhuriyetcilik, Halkcılık, Milliyetcilik, Laiklik, Devletcilik, İnkılapcılık" prensipleri, bugünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşları olmuştur.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (10-11-2011 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
anarken, atamızı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Reklam Alanı |