![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
05468956860 tl noo |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
![]()
umarım bahçeşehir kolejllerine hak edecek antrenörleri bulursunuz .
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
![]()
merhabalar
adım nazlı gazi ünıversıtesı antrenörlük bölümü mezunuyum.. iki yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum... branşlardaki açıklarınız ne bilmiyorum.. cimnastik branşım.. halk oyunları yan branşım ![]() görüşmek isterim.. nazli_nazli_24@hotmail.combu adresten ulasabilirsiniz... saygılar |
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
![]() merhaba gamze hocam ben dicle üniversitesi antrenörlük bölümü mezunuyum, sizinle çalışmak bana onur verir DİYARBAKIR DA İKAMET ETMEKTEYİM UZMANLIĞIM BASKETBOL YARDIMCI UZMANLIĞIM KORT TENİS (7-15 yaş arası çocukları çalıştırmaktayım) mail:assatanat_a@hotmail.com |
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
![]() ankarada olmasını çok isterdim yazan illerin hiçbirine maalesefki işe çok ihtiyacım olduğu halde gidemiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
merhaba ben dilek manisadan.Gazi üniversitesi
Antrenörlük Eğitimi mezunuyum.3.kademe tenis antrenörlük belgem var.e-mail:dilekortac.1401@hotmail.com [img]smileys/smiley20.gif[/img] |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
![]()
Gamze Hocam cv yollanmasını istediğiniz mail adresiniz hata veriyor yanı maille cv yollayamıyorum.. serkan demir 0532 208 22 81 mail adresim demirs@bilkent.edu.tr
|
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
![]()
merhabalar hocam ben daha mezun olmadım ama 2. sınıfı okuyorum...niğde üniversitesi Besyo Antrenörlük eğitimi bölümündeyim...10 senelik sporculuk geçmişimde var ayrıca...bana ulaşmak isterseniz kadirakgun_05@hotmail.com .... alanyadaki kurumunuzda çalışabilirim...15 yıldır alanyada yaşıyorum...tabi cv hazırla derseniz...mutlaka cvp bekliyorum...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
![]()
öncelikle bu denli ince düşüncelerinizden dolayı teşekkürü borç bilirim gamze hanım. biz, antrenörlük mezunları olarak sizinde bildiğiniz gibi iş bulabilme konusundaciddi sıkıntılar yaşamaktayız.
okul süresince aldığımız bilgi, beceri, tecrübe vs. bizler için iyi olmasının yanında iş hayatında bunlardan daha fazlasının istendiğini okullu dönemlerimizde malesef kestiremeyişimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. inancım odur ki düşüncelerimi destekleyen arkadaşlarım azımsanmayacak çoktur. vermiş olduğunuz iletişim adresine cv gönderdim... hepimize hayırlı işler ve hayırlı kazançlar diliyorum. |
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
![]()
mrb hocam ben ercıyes unıversıtesı beden egıtımı ve spor yuksek okulu antrenorluk bolmunde okumaktayım bu sene 3.sınıfım ant bılgısı,spor ve genel fizyoloji derlerını basarılı bı sekılde gectım bransım kayak yan brans olarakta futbolla ılgılenıorum okulumu bıtırmemıs olmama ragmen bu ısı basaraılcegıme ınanıorum ırtıbata gecebılırsek sızıble sevınırım hocam ıı gunler tel no:0506 557 34 30 0534 839 78 09
|
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
antrenörler, arıyoruz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Antrenörler aranıyor | portakalspor | Duyurular | 1 | 12-10-2011 13:05 |
Voleybol Antrenörü Arıyoruz | hmgurel | İstek Bölümü | 0 | 22-03-2011 14:57 |
Yüzme Öğretmeni Arıyoruz ! | bluewaters | İş İlanları | 0 | 15-06-2009 17:35 |
BAYAN ANTRENÖRLER ARIYORUZ | SHAPES | İstek Bölümü | 2 | 14-05-2009 20:43 |
BUZ PATENİNE ÇİNLİ ANTRENÖRLER... | hat64 | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 07-01-2009 01:26 |
Reklam Alanı |