08-03-2008, 15:23
|
|
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
|
<STRONG align="left">Antrenör Yetiştirme Kursu[/b] (Yardımcı Antrenör-1.Kademe) 10 – 21 Mart 2008 SAMSUN- >TYF 2008 yılı Faaliyet Programında yer alan Antrenör Yetiştirme Kursu (Yardımcı Antrenör-I. Kademe), 10 – 21 Mart 2008 tarihleri arasında Samsun Yelken Kulübü, Samsun’da yapılacaktır. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO)’ ile koordineli olarak yapılacak bu eğitim 12 gün süreli (Cumartesi-Pazar dahil) olacaktır.
2008 yılının 2. Antrenör Yetiştirme Kursu ise ayni içerikle 14 – 25 Nisan 2008 tarihleri arasında Muğla Üniversitesi ile koordineli olarak Muğla’da gerçekleşecektir.
>Bu Kurs;
a) 30 aday kapasiteli olacak ve
b) 2007 yılında ilk açılan kursa başvurmuş ancak daha sonraki kurslar için planlanacağı duyurulanlar ile
c) Yelken Lisansına sahip olanlara ve
d) Özellikle halen centreboard eğitimi veren/verecek kuruluşlarda görev alan/alacak antrenör adaylarına öncelik verilecektir.
>Adayların basvuru tarihinden sonra Egitim Kurulu bir değerlendirme yaparak katılımcı listesini yayınlayacaktır
>Katılımları yukarıdaki Madde 2 b ye uygun olarak ertelenmiş olanlar sadece Aday Bilgi Formunu tekrar dolduracaktır
>Eylül ve Kasım 2007’de açılan iki Antrenör Yetiştirme Kursunda bütünlemeye kalan ve EK C de isimleri yazılı antrenör adayları bu kursun ilgili ders/dersleri ile sınav/sınavlarına katılabileceklerdir. 2007 yılının İkinci Antrenör Yetiştirme Kursundaki Özel Eğitim Derslerinden Teknik-Taktik ve Özel Antrenman Bilgisi derslerinden bütünlemeye kalanlar ise daha sonra ilan edilecek tarihte bütüleme sınavlarına katılabileceklerdir.
>I. Kademe Antrenör Yetiştirme Kurs Programı EK-A’da Aday Bilgi Formu EK-B’de ve bütünleme sınavına girebilecek adayların listesi EK C dedir.
>Antrenör Eğitim Yönergesi ve TYF Antrenör Talimatı, Madde 6.2 gereğince Antrenör olmak isteyen adaylarda aranacak nitelikler aşağıdadır
a)En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
b)Amatör Denizci Belgesi sahibi olmak,
c)Yüzme bilmek,
d)Yelken ve/veya windsurf ve /veya kitesurf sporu yapmış olmak,
e)Ceza Yönetmeliğine göre bir defada altı ay veya son üç yıl içerisinde toplam bir yıl, yarışmalardan men veya hak mahrumiyeti cezası almamış olmak,
f)Taksirli suç dışında, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı bir suçtan veya kaçakçılık, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, 5 yıl ve daha fazla ağır hapis veya hapis veya aynı süreye eşdeğer ağır para cezasıyla mahkum edilmemiş olmak,
g)Açılacak Antrenör Yetiştirme Kursuna katılmak ve yapılacak sınav sonucunda başarılı olmak.
>Yukarıdaki niteliklere uygun adayların, Antrenör Yetiştirme Kursu’na katılabilmek için en geç 28 Subat 2008 Persembe günü akşamına kadar aşağıda belirtilen belgelerle beraber TYF İstanbul Ofisi’ne (Bayan Müge Sili) başvurmaları gerekmektedir.
Adres: Bolahenk Sok. No.11 Ayaspaşa-Taksim-İstanbul
Telefon: 0212 249 10 29
Faks: 0212 243 61 25
Email: info@tyf.org.tr
İstenen belgeler:
1)Aday Bilgi Formu (Ek’B)
2)Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet renkli vesikalık fotoğraf
3)Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik Numarası ile)
4)Noter tasdikli Öğrenim Belgesi
5) Savcılıktan Sabıkasızlık kaydı
6) Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden alınacak cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
7) Sağlık Raporu (Hükümet Tabipliğinden veya Sağlık Ocaklarından) (2008 yılı gecerli Yelken Lisansına sahip olanların bu belgeyi göndermeleri gerekmemektedir)
>TYF Antrenör Talimatı, Madde 5.2 gereğince Antrenör Kurs, Seminer ve Kliniklerine katılanlardan, Yönetim Kurulu’nun belirleyeceği Katılım Payı alınmaktadır. 2008 yılı için bu meblağ 100.- YTL olup Türk Ekonomi Bankası (TEB), Merkez Şubesi 493335 nolu hesaba yatırılması gerekmektedir.
>Antrenör Yetiştirme Kursu’na katılanlar ulaşım, konaklama ve iaşelerini kendileri karşılayacaklardır. Konaklama ile ilgili olarak bazı acıklayıcı bilgiler enkısa zamanda yayınlanacaktır
TYF EĞİTİM KURULU
20 Subat 2008
EKLER :
EK-A Kurs Programı
EK-B Antrenör Adayı Bilgi Formu
EK C Bütünleme sınavına girebilecek aday listesi