Alıntı:
kinq76 Nickli Üyeden Alıntı
ah canım benim ne kadar da donanımlısın yaşasın Tolga38 türk sporunu tek başına kurtaracak.Biz besyoda dediğin dersleri hiç almadık hiç spor yapmadık hiç bir takımımız şampiyon olmadı,köy okularında hiç çalışmadık ve senin gibi yaklaşık yaşın sanırım 38 olsa gerek hiç o yaşlara gelmedik.Şimdi Sen en verim li çağında geldin bizim kötü imajımızı kurtaracaksın.Merak etme 15 güne kalmaz adın bedenCiye imajın senin gibiler tarafından yatan öğretmene çıkacak .Ayrıca kimseden korktuğumuz yok biz mücadelemizi her zeminde verdik vermeye devam ediyoruz gerçi sen bilirsin deediğin kadar eskiysen
|
bak canım kardeşim anlıyorum ki yaşın küçük daha çok şeyler öğreneceksin.biilsek hükümet bize bu hakkı verirken sana sorardık ama k.bakma sormadan geçtik..ben öğretmenim beden eğitiminede çok uzak değiller sınıfçılar ama sen besyolu olmayı beden eğitimi öğretmeni olarak görmek istiyorsan gör ok.çocukca senle bu sitede bu muhabbete dalmak için gelmedim öğreneceğim ve öğreteceğim çok şeyler var diye düşünüyorum.nede geçtiniz diye bize sorma tepkin varsa hükümete sandıkta gösterirsin.sınıavsız sorgusuz seni antronör yapsalar balıklamasına dalarsın yada hükümet sana doktor olma hakkı verse istemezmisin yapma böyle öğretmene yakışır şekilde davranalım saygıyı elden bırakmayalım.sonuçta meslektaşız.ha yetenek mi onuda okul başarında göster genç arkadaşım ben burda branşa getim diye seni ikna etmek zorunda değilim sen kabul etsende etmesende ben öğretmenim ha beden eğitimi ha sınıf öğretmeni ne far eder önemli olan bişeyler verebilmek öğretmen diyemeyeceğimiz branşı ne olursa olsun taşımayan çok öğretmen arkadaşımız var ne yapabiliyorsun hiçbirşey.en güzel yapacağın iş hak yemeden işinin hakkını vermek sana düşüeni yapmak bırak bu çocukca yazıları ben sporcuda olsam hiç beden eğitiminden anlamasam da bana bu hak verildi