10-10-2012, 16:52 | #71 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 2
6 Mesajına 10 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
daha düne kadar 1996 yılında bir doğan slx verdim beden eğitimine girdim diyen arkadaş bugün kul hakkı yiyorsunuz diyor.insanlar önce aynaya bakmalı. bu alan değişikliğinin yanlış olduğunu bizlerde kabul ediyoruz.ama bu hak sizlere verirse sanki geçmeyecekmiydiniz.lütfen dürüst olun arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. sizlere şu an ilçe gençlik spor müdürlüğü hakkı verseler büyük çoğunluğunuz ankarada 2 dakika içinde torpil aramaya çıkarsınız.biz kimsenin hakkını yediğimizi sanmıyoruz.kimsede branşına ihanet etmedi.sizler alan değiştiren öğr yardımcı olmayın hatta onlarla konuşmayın bire.çünkü kendinide zamanında sınıf öğr birinin okuttuğunu unutan ve sınıf öğr hakaret edenler den arkadaş olunsa ne olur olunmasa ne olur. mahkemeye vermişsiniz herkesin hakkıdır.siz iptal ettirirseniz biz de sınıfımıza döneriz.ama bunun iptal olmayacağını herkes biliyor sizlerde biliyorsunuz. benim anlamadığım hiç bir branşı olmayan bu bölüme torpille girmiş insanlarda bizi eleştiriyor.gerçekten hakkıyla girmiş bu branşta faydalı arkadaşlara bizlerin saygısı sonsuzdur.ama geçmişini unutanlarada hatırlatmak bir görevdir.torpille besyoya giren arkadaşlar sizler önce bizi eleştireceğinize kendinize bir bakın der hepinize saygıalr sunarım. allah hepinizin gönlüne göre versin. ne mutlu Türküm diyene |
Reklam Alanı |
11-10-2012, 02:23 | #72 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Merhabalar bir sorum olacak tı , şuan aktif olarak sınıf öğretmenliği yapanlar mı alan değişikliğiyle beden eğitimine geçti ? yoksa şuan boşta olan atama bekleyen ve okuyan sınıfçılar da mı geçti ? biri cevaplıyabilir mi ?
|
11-10-2012, 12:50 | #73 |
Yeni Üye
norm fazlası olan yada gerekli olanlar değil isteyen herkese geçiş hakkı verildi.
|
11-10-2012, 13:02 | #74 |
Yeni Üye
konuyu açan benim
konuyu açan benim Amaç kimsenin kişiliğine hakaret etmek değildir.sadece yasal olarak tepkimizi göstermek ve hakkımızı arıyoruz.
1 --bu arkadaşlar sınıf öğretmenliği okurken ne öğretmeni olacaklarını bilmiyorlarmıydı. 2--geçtikleri alanla ilgili gördükleri ders 18 kredi 3--ya akrabası ya kardeşi atanamayınca atama yok diye seneye ağlayacaklar 4--beden eğitimi eleştiren sınıf öğretmenleri;şu ana kadar hiç bir olimpiyatta sonuncu olmadık ama oecd de eğitimde sonuncuyuz 5--mesele ihtiyaç ise adalet bakanlığında da çok fazla ihtiyaç var ama her avukatı hakim savcı yapmıyorlar. 6---mademki o kadar yetenekliydiniz torpilsizde kazanan binlerce insan var girip kazansaydınız 7--sizlerki kanayan yaraya pamukla müdahale ediyorsunuz biz yasal olarak başvurumuzu yaptık ister iptal olsun ister olmasın.ama yarın her avukatı da hakim yaparlarsa o zaman da şikayet etmesinler. |
11-10-2012, 20:02 | #75 |
Üye
Teşekkürleriniz: 1
6 Mesajına 9 teşekkür edildi.
|
11-10-2012, 22:16 | #76 |
Yeni Üye
eşofman giymekle beden eğitimi öğretmeni olunmaz
biz terimizin son damlasına kadar çalışıyoruz,en iyi eşofmanı alayımda hava atayım diye bu mesleği seçmedik,herkes kendi işine baksın,zor geldi küçük çocuklara ders anlatmak alanınızı ve mesleğinizi bıraktınız,alan değiştiren sınıf öğretmenleriyle konuştuğumda niye geçtin dediğimde tayin için,eşofman giymek için,1.sınıflara girmemek için diye cevaplar veriyor,herkes kendi işine baksın kardeşim ayrıca ben ne yapacağım dediklerinde cevabım aynen şu git işine...
|
12-10-2012, 09:13 | #77 |
Yeni Üye
Şimdiye kadar sınıf öğretmenliğine veterinerinden tutunda ziraat fakültesi mezunlarına kadar herkes alındı. tarihçiler sınıf öğretmenliği yaptı o zaman da bu duyarlılığı göstermiş olsaydınız tutarlı duruşunuzdan dolayı takdir ederdim. ancak sınıf öğretmenleri alan değiştirdi diye tayinleriniz ekdersleriniz ve atamlarınız azalacak diye buradan kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsiniz. evet alan bilgisi önemli ama iyi öğretmen olmak için tek şart olmadığını yaşadığım tecrübeler sonucu çok iyi biliyorum. unuıtmayın alan değiştirenler sokaktan toplanmadı çoğu deneyimli öğretmenliği çok iyi bilen kişiler...
|
12-10-2012, 14:20 | #78 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
"BIZLER TIPLA ORTAK YAKLASIK ELLI kredi ders aldık DOKTOR OLALIM DIYORMUYUZ.."
buna çok güldüm ya, Allah'ta seni güldürsün. (tıp fakültesinin derinliğini gördüğün yüzeysel derslsrle ölçmüşsün ya ona güldüm) |
13-10-2012, 11:25 | #79 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Önce Saygı
Sayın öğretmen arkadaşlarım sınıf öğretmeni arkadaşlar ben bu öğretmen camiası kadar birbirini çekemeyen bir birinin kuyusunu kazmak için can atan haset bir grup görmedim....şimdi bu yasayı hakkı kim tanıdı başımızdaki düdükler değilmi sınıfçı arkadaşlar kendi kafalarına biz sıkıldık birazda eşofman giyelim demediler sanırım(müzik,resim,türkçede dahil)bu işten kim mağdur oldu örneğin geçen gün bir arkadaşım geldi 60 puanım var dedi bir sınıfçı 180 puanla yanına gelmiş seneye norm olursam ne yapacağım diyor mağdur olan beden eğitimi öğretmeni ama unutmayalım mağdur eden sınıfçı arkadaş değil başımızdaki düdükler bu yüzden birbirimizle kavga etmeyi bırakalım adamlar yasayı çıkartıyorlar daha sonra milletin birbirini yemesini seyrediyorlar....sorun bizlerde değil başımızdaki düdüklerde....
|
15-10-2012, 01:21 | #80 |
Yeni Üye
inat ettim yorumların çoğunu okudum.benide ilgilendiiren bir konu.konu önemli mutlaka da ,yorum yapan bazı arkadaşlar gerçektende yenilerden olsun eskilerden olsun kendilerini bir sorgulamalılar bence.şu yorumları gibi öğretmenlik yapıyorlarsa yazık çok yazık...
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|