![]() |
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Milli sporcuyum, Akdeniz üniversitesı spor yuksek okulundA OGRETMENLIK VE YA YONETICILIK OKUMAK ISTIORUM olur mu .Aldıgım bazı bılgılere gore sadece antrenorluk oluyomus mıllıler ıcın bana bu konu hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım ibo ![]() |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#32 |
Üye
![]()
"Spor Yüksek Okulu" Bu iki yıllık anlamına geliyor.
İki yıllık okuyanlar öğretmenlik yapamazlar. Öğretmenlik yapmak için 4 yıllık Eğitim Fakültesi okumanız gerekir. Ayrıca,yetenek sınavı ile Spor Akademisine girme şansınız var. Çok zor bir sınav ancak, Milli Sporcu olmanız, durumunuzu kolaylaştırır. ÖSS'yi kazandıktan sonra,Akdeniz Ünivefrrsitesinde vasr ise, Spor Akademisi yetenek sınavı için başvuru yaparsınız. Sınavlar sanırım Ağustos ayında yapılıyor. Başarılar.
![]() |
#33 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
liselerde görev yapan arkadaşlardan da paylaşımlarını , öneri ve fikirlerini bekliyoruz. teşekkürler.
![]() |
#34 |
Yeni Üye
![]() Bürokrasiden nefret eden biri olarak işimizi kolaylaştırdınız. Artık Beden Eğitimi öğretmenliği daha kolay ve zevkli hale geldi. TEŞEKKÜRLER. başarınızın devamını diliyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
![]()
teşekkürler hocam çalışmalarınız harika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
![]()
sevgili kerem hocam ellerine sağlık şimdiden..
yardım çağrısında bulunuyorsun site için.. nasıl bir yardımımız olabilir lütfen her konuda elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.. herkese selamlar...
![]() |
#37 |
Yeni Üye
![]()
Çok teşekur ederım ....
Aslında ben akdenız unıversıtesı besyo sıtesınde okudum bunu: öğretmenlık ve yonetıcılık icn en az 200p oss Antranorluk için milli sporcular 165öss puan almaları gerekıyor mus Bu Miliisportcunun sadece antrenorluk yapabılır anlamına gelıor ımı. P.S :ben yurt dısındakalıyorum ama t.c vatandasım.Turkcem pek ıyı deıl yanlıs anlamıs olabilirim. tekrar tesekur ederım cok saolun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Üye
![]()
Tabii ki hayır! O anlama gelmez.
Demek ki ÖSS de alacağınız bu puanlar ile istediğiniz bölümlere girebileceksiniz,ancak,yetenek sınavından geçmeniz gerekmektedir. Onun için yapacağınız şey de şu: ÖSS sınavını kazandıktan sonra, girmek istediğiniz Üniversitenin,yetenek sınavı yapacağı tarihleri takip etmek. Bunu basın yolu ile,Üniversitenin yapacağı duyurudan öğreneceksiniz. Yalnız çok az sanırım 15 yada 25 öğrenci alıyorlar. Yani işiniz çok zor, sınavda rakiplerinizi geçmeniz gerekecek. Kolay gelsin.
![]() |
#39 |
Yeni Üye
![]() Beden eğitimi dersinde öğretmenimiz performans ödevi verdi.Konumu çok aradım ama bulamadım.Acil yardım gerek.Çok önemli yarın teslim etmem lazım.Konum ''BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDEKİ EĞİTSEL OYUNLARIN YERİ VE ÖNEMİ''Lütfen yardım edin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
![]() Beden eğitimi dersinde öğretmenimiz performans ödevi verdi.Konumu çok aradım ama bulamadım.Acil yardım gerek.Çok önemli yarın teslim etmem lazım.Konum ''BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDEKİ EĞİTSEL OYUNLARIN YERİ VE ÖNEMİ'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dökümanları, eğitimi, etkinlikleri, spor, İstekler, Öneriler |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2009/2010 2.Dönem Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri Zümresi | Ahmet Köseoğlu | II. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 5 | 23-02-2010 13:57 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri II. Dönem Zümresi | webkerem | II. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 2 | 11-02-2010 15:31 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri I. Dönem Zümresi | webmaster | I. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 10 | 11-09-2009 10:37 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri I. Dönem Zümresi-2 | webmaster | I. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 3 | 08-09-2009 17:56 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri I. Dönem Zümresi - 3 | webmaster | I. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 10 | 08-09-2009 17:38 |
Reklam Alanı |