<H2 MARGIN: auto 0cm; LINE-HEIGHT: 17pt; TEXT-ALIGN: center" >

MALZEME İSTEK FORMU
MALZEME İSTEĞİNDE BULUNAN = o ns = />
İli : ……NİĞDE…………………………………
Kurum : ……MURTAZA VE NAİLE UYANIK İ.Ö.O…………………………………
Kurum Yetkilisi Adı Soyadı : CAN DOĞAN Görevi :BEDEN EĞT .ÖĞRT.
Tel No : 0532251186 e-mail adresi:can
dogan51@gmail.com
Cep Tel : …05322511865……………………………………
HANGİ KATEGORİDE MALZEME İSTEDİĞİ
1. Spor salonu olan okul-kulüp : Milli Eğitime bağlı spor salonu olan 1499 okula malzeme hazırlanmakta olup bir program çerçevesinde dağıtım yapılacaktır. q
2. Kreş-Anaokullarında Badminton Spor Okulları Projesi : Proje çerçevesinde 200 Anaokulu-Kreşe malzeme verilip eğitim desteği sağlanacaktır. q
3. Köy Okullarında Badminton Spor Okulları Projesi: 81 ilden toplam 250 Köy okuluna malzeme yardımı yapılacaktır. ×
4. SHÇEK’lerde Badminton Spor Okulları Projesi: SHÇEK Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde 81 İl SHÇEK Yurtlarına Malzeme verilip Eğiticilerine Antrenörlük kursu açılacaktır. q
5. YİBO-PİYO’larda Badminton Spor Okulları Projesi: Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan Protokol çerçevesinde spor salonlu bütün Piyo-Yibolara Malzeme verilecektir. q
6. Ceza ve İnfaz Kurumlarında Bad.Spor Okulları Projesi : Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde öncelikle 60 Cezaevine malzeme ve eğitim verilecektir. q
7. Derece sahibi ve milli takıma sporcu yetiştiren kulüplere ve antrenörlere malzeme yardımı: q
Malzeme talep eden kişi veya kurumun notu :salonumuz olmamasına rağmen Niğde de minikler ve yıldızlar kategorilerinde 4 yıldır il birincisiyiz.Okulumuzda badminton sporuna çok yoğun ilgi olmasına rağmen maddi imkanları kısıtlı aileler olduğu için malzeme alamıyoruz.Okulun imkanları yetersiz.bu sebebten malzeme ihtiyacımız var.ilginize teşekkür ederim
TAAHHÜTNAME : Okuluma-Kulübüme Malzeme gönderildiği takdirde yukarıda yazılı şartları kabul ediyor ve 1 ay içinde gerekli evrakları ( Lisans,ayniyat makbuzu,çalışmalarla ilgili görüntü-foto ) göndereceğimi taahhüt ediyorum.
Adı Soyadı :Can Doğan Cep Tel:05322511865………Görevi:Beden eğt.öğrt.
Not: Yukarıdaki Kategorilerin dışında malzeme yardımı isteyenlerin talepleri değerlendirilecektir.Ancak malzeme destek garantisi verilmemektedir.